Среќно Јарец... Денес пак идам у шетнја со малиот пак со топка пред зграда... убав ден па да се искористи
Денес морам да учам, доста беше пола семестар туфкања и надежи за секое утре. иако денов е прекрасен, го сакам сонцево денес .
Рано ми почна денов и тоа над книга Уште малку и одам да се прошетам до факс Кога имам за учење и одењето до факултет ми е задоволство оти тогаш барем станувам од книга И така после факс малку на шетна да си го видам ханито, да го прославиме денов чунки 20ти денеска бил
Денес конечно нема книга да фатам.. убаво е чувството кога ќе ти завршат колоквиумите, уште поубаво ќе биде кога ќе видам резлутати ххххххх Денес ќе слушам музика и барем собава темелно ќе ја исчистам.. Ќе идам на торта, нема да им обрнувам внимание и да се нервирам за оние кои што не го заслужиле тоа, ќе си уживааам : )
Денес цел ден шетав Прво бев на кафе со другарките после шетавме низ град па во градскиот парк потоа си дојдов дома се пресоблечив само и отидив кај комшивката на кафе. И сега си уживам дома и собирам енергија за утрешниот ден
Денес е убав ден денес со либето славам две години,здравје вечер ке наздравиме ,прославиме и ке се благословуваме.Ке се стокмам во нова гардероба ке чекам некој комплимент и задоволно ке се смеам.Кафанката е негов избор и ке биде изненадување.Убаво ми е......