Денес правев тест математика и физика и нишо не напраив Денес се осеќам поубаво од вчера... И да денес прв пат сечкав кромид
Денес сум креативна, вон границите на нормалата, сите недовршени работи кои сум ги оставила ги дозавршувам, лепам пукнати предмети, правам алки од материјалите што ми останале, пишувам еден вид дневник. Абе лудница, денес правам се што не смеа, само не учам, денес убаво ми е и така сакам. Денес ќе направам се што можам, што ако не дочекам утрешно утро. Денес е денот си реков, по малку се заебавам со животов. Денес беше убав ден, денес имајте ја најубавата ноќ во животот, денес јас останувам дома, денес никогаш нема да биде повторно денес.
Денес, расположено, со љубовчето утринско кафенце и мазење, заедно со сончко и зраците. Сакам кога е вакво времето. И кога сме заедно, секој ден, секој момент. А и макароните ми беа за фалење! Денес сум среќна. Среќно ќе биде и вечер со драги личности, под ветрево, дворче, пуканки, сок, филм, смеење. Денес е убаво. Ама утре не. Проклето школо.
Денес...требаше да искачам,ама ништо за жал Денес...од 8 ипол до 9 ипол ќе ги изгаснам светлата кај мене дома
Денес е Први април, денот на шегата, велат... Секогаш и‘ велев на баба ми дека и‘ е распарана сукњата, а на татко ми дека заборавил да ги исклучи светлата од автомобилот. Се прашувам зошто ли ми било интересно? Како тоа да постои ден кога се празнува она кое 364 дена така остро го осудуваме?
Денес ми е еден од оние денови кога ништо не ми се прави, со никого не ми се збори и несакам никој да ме замара. Несакам да зборам, несакам да ме прашуваат ништо, сакам сите да ќутат! Би седела цел ден во фотелјата, бесживотно! Би гледала цел ден фокс лајф и би пиела само чај, ништо повеќе. Денес несакам ништо, само сакам да вегетирам. Денес сакам да ме остават сите на мира, да не ѕвони телефонот, да не ме тераат да јадам. Денес неможем ништо да правам.
Денес е први април, ден на шегата а мене овој ден ми е катастрофален, дали е до времето или e до мене. :/
Бев на планина, убо ја истрошив енергијата и се осеќам исполнето... Ама некако времето многу тмурно е
денес ке го превртам цело скопје ако треба ама има да си најдааааааам асални балетанкииииииииии!!!!!!!!!!