Денес е.... тмурен и мамурен ден. Небо оѕверено, ум оѕарен. Се’ на се’ сексуљаво е денешново денес. Создадено за творење. Само... јас ќе си читам за туѓите музи. Салут!
Денес пракса па на јадење, па на кафенце... и конечно по дома одмарање се нема сили веке Можам да кажам убав ден, со убаво вести . редно беше и јас да имам добар ден, пу пу да не се урочам
Сум настината и уморна, но некако особено возбудена и љубовна. Утрово јадев гумени бомбони, мирисав на Ленор, спиев со ноџињата кај што треба да ми е главата, читав дневни весници, јадев ѓеврек, рокав The Cure низ соба, сега ручкав со моите и ме фати блаженство и мир. Си чатувам со женичкиве мои, на работа се втора смена, ми се смеат дека сум била ко глуварче во главата. Не се ишишав, оставам за спонтани денови и повеќе апсорбирана енергија. Денов е ко локум. Се растега низ прсти, остава шеќер на душа! Едвај чекам да си го видам мачорот после, ќе му однесам вечера и куп бакнежи.
Се упатуваме накај Фиренца па Пиза .. И мртва гладна сум од овие Италијаниве ќе станам манекенка нема да можат да ме познаат хах
Денес сум демек нормална. Имам куп работи за правење, ама ништо од тоа не сакам да правам. ете така. Од чист каприц и побуда. Џиш розе лак и сонце, еве го пак! Ќе дивеам денес.
Денес се смеев скоро цел ден бев опкужена со ведри и насмеани фацички, што ме направи и мене таква Денес јадев сладолед за прв пат годинава и тоа чоколадо и ванила
Денес имам дејт, awwww yeeeaaahhhh Го правам танцот на Џон Траволта моментално http://www.youtube.com/watch?v=Yu8z1DIMe9Q