Станав рано изморена. Отидов на школо па кога си дојдов се наспав така убавоо сега на фемина и фејсбук, вечер во град и на роденден
Денес ми доаѓа да скокам до плафон и да пеам да играм низ станот, да се јавам на сите пријатели чисто онака, да им кажам дека ми го разубавуваат животот и дека без нив ниеден мој спомен немал да биде онаков каков што е денес, и да им заблагодарам за сите прекрасни мигови што ми ги пружале! Денес е еден од оние денови во кои сфаќам колку сум среќна што имам семејство како моето и пријатели и ветувачка иднина! И благодарна сум, секогаш ама денес посебно!
Денес сум ќефооооој А нема некоја посебна причина...Па кај има поубо време од пролет, сонце, да си облечиш куси ракај и да си шеташ со точако. Вакво време се чекаше Аххх
денес се наспав убави и се разбудив убаво без некои озборувајна.. денес се одморив а потоа си реков ајде нешто да зготвам,оти ке ми треба за тоа...
Денес денов ми беше баш турбо. Ме болат нозете, but I don't care! Сонцето ме испече, срам да му е. Ама што да прави и тоа сирото. Тражиле сте - гледајте. Покрај тоа, се подновив со нови фармерки, блузи, фустанче. Обожавам како ми стојат.
Денес ми е ужасно, претешко, полудувам. Но, ќе помине како и се во животов. Ете така си е, така си требало да биде.
Денес конечно најдов време да му се посветам барем малку на виртуелниот живот. Последниве неколку дена бев во страшни фрки, па немав време ни да се налакирам. И сега левата рака ми е налакирана, е десната не Денес имам многу обврски, многу планови и буквално секоја минута ми е испланирана. Оп - 12 часот и 10 минути, тука завршува мојата пауза. од 12 и 11 почнува генералка продолжение број 3.
денес денов ми е фрка,едвај успеав да се слушнам со моите,а прекрасно време за надвор топло, убаво а јас на работно место
Денес како и сите други денови...Особено на часовите не престанав да се смеам и сега кога ќе ми текне на глупостите мислам ќе прснам од смеење
Денес мојов дибек тотално ме остави на игнор, што поради неговиот сон кој трае предолго, што поради игрите негови заразни. Ноооооу проблем бич.
Како го поминавте денот... Она кога имаш страшно одговорна работа, за прв пат за посериозна компанија. Денес ми се тресеа коските! Амам јуначки издржав и покажав резултат!
Денес станав многу рано што е невообичаено за мене,си пиевме кафенце со мама,си зачистивме,си се смеевме,си направивме благо...
Денес...добив еден повик што не ми се допадна. Денес треба да почнам да учам, а абер ни желба немам. Денес има една журка на која сум поканета, а воопшто не ни помислив да одам. Денес.... денес е глуп ден!