Како го поминавте денот... Gr8. Денес ја изедов првата цреша за оваа год. Многу сум среќна што можам да одам на концертот што го сонував. Запознав hot дечко....
Како го поминавте денот... пловина од денот ми беше под дожд.... преубаво..а половина со друштво и се разбира фемина
денес собрав храброст и и пријдов на мојата поранешна најдобра другарка, и го честитав роденденот и и подадов едно плико во кое имаше писменце со еден прилично беден текст. како и да е, тоа ми тежеше веќе подолго време, морав да и го кажам, па и да го напишам.
Денес ќе имам убава атмосфера за тестот хемија, под прозор ќе ми мешаат другиве матуранти на калашников, тапани, зурли, ора и што ти уште не, а ние проколнатите матуранти, десетина на број, ќе седиме затворени во четворка и ќе решаваме тестови! Нема правда.
Денес е денот само за спиење Ама се разбудив во 9 сатот оти треба да учам за тестот француски Па уште му текнало и оваа сабота да учиме
Имам еден куп обврски. Ќе шлапкам по Скопјево со расипаниот ми чадор,додека не си купам асален! Список за обврски и се тоа за утре,ќе стигнам ли незнам. Времево не е лошо,ама само за домче е. Ќебе,компјутер,музика, да уживам самата ,ги обожавам таквите мигови
Денес има да го надминам професорот со знаење. Он ќе ме прашува јас ќе му одговарам. И после кој знаел повеќе
Today I feel like pleasing you more than before... pleasing me повеќе истото, потполно, само би додала и некое убаво филмче
Денес денот почна порано од предвиденото,денес се беше толку убаво,денес е петок Денес едвај чекам да завршам некои работи кои ги чекав цела недела! Денес не дозволив да ме изнервира директорица - оти јас така одлучив ,џабе и беше намерата
Денес беше многу успешен ден за мене...И иако мислев дека нема да го преживеам денов, на крајот излегоа многу убави работи од него на кои многу им се израдував