Денес ми е премногу досадно, поспана сум, не знам што со себе .. иако имам книгишта од по 3736723634 страни за учење .. никако да ги зеам во раце ..
денес си се наспав онака убаво,и уште да си спиев ке спиев ама мама ме разбуди демек сатот бил 14 па што ако беше јас ке си спиев уште потоа малце музика јадење пиење и така
Јас денес станав уште во 06:30h. учев, па бев да полагам и морам да се пофалам дека повторно положив, браво за мене Дојдов дома, јадев, па подоцна ке вежбам.
jas stanavam seko sabajle vo 5 za na rabota ama deneska ne mi se stanvas spiese mi se mnogu ama morav 15 min drema dodeka da stanam tel. mi dzvoni i stana sprema se i ispadna vo 5 i 45 mina nekako ovaj den do vecer so kako ke bide neznam nemam isplanirano pozzzzzzzzzz do site.
Денес ќе одам да ја изретчам косава.. Како подвижна грмушка сум. Ете така. И имаа право кога ми препорачаа да се шишам на полна месечина.. Минатиот месец кога ја скратив не стигаше ни до ушите а сега ми е под раменца.
Со среќа нека ти е Јас денес станав у 8 за у школо да идам , спиев после и еве сеа се спремам пак да си легнам, некако тапа помина денов