Каква врска има дека е задоцнето-важно е позитивно да се чуствуваме и убаво,јас можеби задоцнив со два дена -нема веза,меѓутоа на Podarok ќе и кажам дека е прекрасен подарокот од нејзиниот дечко што таа го добила ете уште еден доказ девојки ........... ПОЗДРАВ
Денес ме боли забот. Одручек ќе го вадам и сум нерасположена и депресивна. Не очекувам да се случи ама баш ништо убаво. Самата се мразам кога сум ваква
Ден за растрчување кај што се може и неможе ,километражот ми е отпревртен уште од сабајле,нека заврши побрзо денов. Ми треба сон . Последниве 3 дена x 24 h = 72 h а јас имам спиено едвај 15
Денев до сега ми беше изминат со кафетисување со братучедките, е сега малку да дремнам на нет, па ќе одам до возам со точакот да набијам малку километража
денес се успав, сакам да си поранам малце да го фатам убавото сонце си ја чистев собата, пиев кафе, сега ќе идам до кај другарка ми
Денес ми беше најако си купив со 2 другарки памук оти петровден е и да пробаме не беше ич убаво и требаше да го фрлиме ама ја несакав сакав да го дадам на првиот шо го сретнав минеме така народ има ние се праиме дека јадеме и помина една момичка што ја познавам и и го дадов добро беше после 3-4 круга важно се изнасмеавме
Денов ми почна многу убаво. Бев расположена,едноставно пресреќна без причина. Потоа стапив во контакт со некои луѓе,и одма расположението ми пропадна. Моментално сум нешто измеѓу добро и лошо.. Кој знае како ќе ми заврши денов !
Денес, денес денов ми почна катастрофа.. Татко ми доаѓа од работа у 11:30 и чоовекот нормално незнае да збори тивко, мора да вика, да се знае дека он дошол Побогу човече не си легнал и ти ко мене у 4 и не стануваат сите со кокошките ко тебе Потоа ајде морав да се испокарам со мајка ми и татко ми на ручек... Па врвот беше караницата со баба ми Ете како ми беше денес
Како го поминавте денот... Се разбудив во ниедно време. Се подсредив малку себе, па и низ дома. Изгледав две епизоди од серија,остатокот од времето сум пред компјутер. Правам планови и си размислувам. Вечер ќе одам да го изнагушкам него.
Како го поминавте денот... Интересно! Бев на интервју за работа и си се испонашав како јас да сум директорката