Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. esperanca

esperanca Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    3.166
    Како го поминавте денот...

Денот си го поминав многу добро.
    Најпрво си ја испратив братучедката на автобуска. Си отиде.
    А потоа со сестра ми и со дечко ми отидовме до Кочани.
    Имав заштедено некој денар, па решив да ги потрошам и да си се подновам со нешто.
    Иако беше многу топло, сепак станува збор за шопинг, така што искрено не ја ни почувствував топлината. Дури и заборавив на неа, разгледувајќи и пробавајќи разни парчиња облека.
    Се на се, презадоволна сум од шопингот.
    Сега уште малку пак ќе се видам со срцето мое. Ќе одиме на кафе или палачинки.
    Па така слободно можам да кажам дека денот го поминав супер.

2. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182

Добро, се шеткав со другарка низ Кочани, ја сретнав есперанса :D Потоа пак на мало шетање-по капинки, и дома пред комп..:)

3. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904

Убаво ми започна денот. Со кафенце, лимонада и омилената серија. Вечерта бев на вечера со две другарки. Малку искрен женски муабет добро ми дојде.

4. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    Денес..
    Цел ден го поминав во чистење.. со мајка ми правевме генералка, и конечно сега најдов време за компјутер..

5. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230

Денот ми започна убаво.Станав пиев кафе,потоа ручавме,учев,се избањав,отидовме на мекици и си седев на компјутер...

6. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118

..... :D ......цел ден работно...со колегите се скапавме од кафесвање,турско,макијато,смешки шали ама сепак и работата не трпи ни под разно...... :D

7. BettyBoop25

BettyBoop25 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    1.107
    Денес... пааа како и секој ден дома-работа, работа-дома ист шаблон терам секој ден од понеделник до петок и со душа чекам да дојде викенд :) И со душа си го чекам маж ми да ми дојде од службен пат ми недостига денес многу ептен :inlove: Поздрав до сите феминки :hai:

8. Stefaani

Stefaani Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    286
    Денес... се разбудив порано за на работа, се нашминкав, се дотерав...
    Возбудена до 500 и назад :D
    Цело време гледав во часовникот и чекав да ми заврши работното време.
    И кога конечно дојде 3 часот нозете ми се тресеа... едвај појдов до златара... :lol:
    Луѓе прекрасен е прстенот :inlove:
    Се мажам конечно :party:
    ГО САКАМ МНОГУ :* идниот ми маж :lol:

9. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Денес се чуствувам убаво на дукан си седам си продавам си пишувам на фемина си слушам интернет радио кученцево е покрај мене сега да има и некое телефонче да си го декодирам што добро би ми дошло :D

10. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    денес станав рано...и цел ден учев... :/
    сеа малку на фемина па повторно учење..

11. Cacy

Cacy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    1.547
    Денес се чуствувам многу мрзливо :wasntme: Како да е Недела :?:

12. Anet4e

Anet4e Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    26
    Денес станав рано сабајле,си пиев кафенце пред компјутер,си средив се низ дома и отидов кај другарка ми и си се забораив :lol:

13. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.220
    Допаѓања:
    25.785
    денес станав рано,дури во 7 и 30,после кафе и сите утрински ритуали,па спремавме ручек заедно со ММ,па се слушнав на Скајп со моите му Честитав роденден на Татко ми, и после тоа ја украсувавме елката со Ќерка ми :clap: па ја туширав Ќерка ми,и еве сега си дремам на компијутер :D морам да признаам беше доолг ден ама интересен

14. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Денес сум среќна :D
    Ветел победи на Ф1, и е најмладиот светски шампион што освоил три титули по ред :D аааах се радувам цела вечер за тоа :D
    Се радував и кога мајка ми ми ја направила најубавата домашна пита за ручек па и палачинки за вечера :D
    Се редував и кога се видов со г-динот и ме штипна за образ онака во знак дека му се допаѓам.
    Се радувам што ме испраќа до дома, кавалерски.
    Се радувам што имам луѓе околу мене. Колешките ми бивши, братучедка ми, другарките од средно со кои 9 години комуницираме и си се дружиме, и сите што ми ги разубавуваат овие неработни и нискобуџетни ладни денови :D
    И сега од што сум среќа неможам да си легнам, неможам да заспијам :D

15. Christina.A

Christina.A Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    354
    Денес се разбудив во 13:00 :lol: и си седев во пижами скоро цел ден,пиев кафе со мама и ручав,се бањав и бев кај дечко ми :inlove: тој замина на работа,јас си дојдов дома,го гледав се или нешто и ептен ми се бендиса фустанот од Лила и сеа решив да си шијам таков за нова година :D после тоа прокапав на форумов,а сеа ќе одам да спијам. :yawn:

16. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.906
    Супер ден,бев со љубениот на кафе,па на пица.

17. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Денес уште од 6 станата.
    Има уште малку за учење, па од четврток ќе ужива! Ќе бидам на краток одмор и да се зацврста за полугодие. :D

Аааа... да, денес ништо не го сфатив наставникот по Математика. Тестови се ближат, тестови се ближат.... :doh:

18. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.906
    Денес супер ден,си бев на кафе,се видов со моите мили другарки,си ја купив омилената блуза,па ќе се фарбам... :emo:

На bubuce му/ѝ се допаѓа ова.
  19. SnowWhite91

SnowWhite91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    1.399
    Денес сум цел ден болна ;( отидов сабајле во 8 на факултет за по 1 саат (откако една мноооогу „добра“ другарка ми го доуништи денот) да си се вратам домче и да си го прележам денов во пижамчиња, со далечинскиот управувач во рака и лаптопот во скут |( ...

а да и ќе заборавев ... денес денот помина и со една паковање од 10 пакетчиња паломи во кревет хехехе :rofl:

Едноставно денов беше :rock: :party:

20. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    денес не сакав да бидам сама, сакам да сум постојано со опкружување.. ми требаше муабет на општи теми , така лесни. ПА и така лаечки ми помина :) сабајлечки кафе, па јоште едно со другарка ми, па скипинг скул уште едно и сега со сестра ми... за едно пола саат со тахикардија, планирам да си легнам :lol: