Денес кога стигнав сабалје на факултет дознав дека немам предавање и тоа едно што го имав и во 9 и 3 бев дома ...
Денов...тотална утка,креветот уште не ми е наместен (за прв пат станав во 16ч.).Уште лежам и пијам кафе.Не дај боже некој да и го земе лап топот - не одговарам за последиците.Со оваа вишок енергија во мене нека му ја мисли љубовта моја вечер .
Добив неоправдан по физичко! Машала Глосиште, нека ти се множат... Ама пак... не сум крива, не го заслужив!!!
Како го поминавте денот... Кафе со една другарка па типкање по тастатура, па пак кафе ама со друга другарка, па типкање по тастатура па пак кафе.... и така цел ден, чат пат до вц и толку
Како го поминавте денот... Преубаво, будење со сонцето мое, па додека он учеше јас си поспав уште малку, се осеќав фантастично во сон, веројатно бидејќи знаев дека ме гледа, тука е до мене. Потоа вежбање, бањкање и многу љубов
Како го поминавте денот... Денот ми помина во помагање во кујна. Правевме со мајка ми и стрина ми малi посни сармички и баклава. Па кафенце, па гледавме финале ракомет, па си ја средив собата, па си седев на нет и сега ќе си земам една книга и ќе си легнам. Демек добро и со некоја неделна релаксација ама некако и напнато....не знам зошто некој немир внатрешен ме мачи.