Денес,добро си поминав...Успеав да се контролирам од благото и супер ми е....Си ја најдов грешката па си ја исправам полека...
Денес не направив ништо посебно. Имав и сеуште имам толку многу за учење, а јас еве си дремам тука. Цело време одолжувам, еве и сега си викам да ја исушам косата и да јадам и ќе почнам
Денес монотоноста преовладуваше, цел ден во кревет гледам филмови, јадам и страв ме фати да одам на вага
Ubo bese se ama sega bas ne se custvuvam naj naj .... [mod-kirilica:havwu1xt][/mod-kirilica:havwu1xt]
Денот од неделата што најмногу го мразам.Целата работа што не сум ја завршила претходните 6 дена, ја правам во недела.Па така и денес, работно и исцрпувачки, со многу нервоза.Стандардно неубава недела
Сакав денес да е вчера да си го гушкам сонцето мое, а не да се будам сама !!! Сакам денес да стане нешто убаво и да ми кажат дека нема повеќе да трпам разделби!! Сакам од денеска да сме фул тиме заедно
Денес го гледав Игор Џамбас и да кажам дека сега за сега ова му е тотален промашај !!! Не ми е јасно што сака да постигне со ова „блам“од шоу?! Искрено очекував мнн мнн повеќе