Денес цел ден нагоре надолу и размислувам за изненадувањето на другарка ми, утре и е роденден па го подготвувам
Е денес стандард шема...на школо од сабајле па во 1 и пол дома , гравче за ручек и си го гушнав креветот...си станав...да се пометкам низ форумов и да фатам да учам
Денес е меѓународен ден на мајчиниот јазик. Мајчиниот јазик е дел од нашиот идентитет. Да го чуваме и негуваме.
денес сакам да е утре !!! а утре да е недела за да дојдеш и да си со мене... и да се гушкаме и да ...ајдееееееееееее нека мине времево побрзоо
Денот ми е мноооогу убав и активен.Цел ден одам низ градот...А плус и на другарка ми и е роденден па се занимаваме со изненадувања.Цел ден сум весела и насмеана.
Е денес скапнав ! Од сабајле бев на дуќан, после со мајка градов го превртивме си купив блуза, низ чаршија, покрај езеро и тостови правев и сега да паузирам па вечер ќе си излезам
денес највероватно ке си купам поклон сама на себе си Таблет !! кога никој друг не ми купува ништо морам сама на себе си !
Денес не сум била УШТЕ никаде , но во 8:30 ме води патот на пракса .После тоа уште не ми е планирано , се спонтански