Денес.... отидов во школо правев тест хемија отидов на фризер-ме исфенираа и ми сплетоа внатрешна плетенка дојдов дома гледав телевизија напишав домашна и сега си седам на Фемина
Денес се' ми онака преку глава ама баш се. Демек ќе правам тест Германски си испланирав како да препишам.И на крај професорот не дојде на час.Браво за мене Mалериште
Станав рано ко за промена , пиев кафица и му честитав роденден на најубавото суштество на планетава цел ден ми е исполнет доста беше за денес
ако биде работава силно светнал ден ...дооолго ке го шетам срнчето мое да му надоместам за дождливите денови
Денес конечно се наспав! Мама нешто чистеше по дома па си реков ај да и помогнам, да потрошам малку енергија и така сега си седам на Фемина, си слушам музика.. СЕ ОДМАРАМ!
...станав покасно, и цел ден или седам пред компјутер, или јадам. Не од што ми се јаде, туку од што ми е досадно. Сега собирам сила да станам и да се истуширам
Денес станав накај 9 и отидов д а се возам со ролерите бидејки не знам мн да возам.. Ама се научив мн убабо да возам и мн ми се возее
Будна сум и мирна. Свежа џоа елен Shake dreams from your hair My pretty child, my sweet one Choose the day and choose the sign of your day The day's divinity, first thing you see.
Денес спиев до касно ,бидејќи стандард си дежурам навечер секогаш кога немам обврски..и си легнав дури во 6 сабајле Бев во црква,се вратив бев на кафе кај другарка и потоа дома читав книга :geek: и малце на нет нели И морам да кажам времево ме нервирааа сакам сончево да е бидејќи кога е убаво времето автоматски расположението ми се подобрува..