станав кај 9 ипол пошто сонував како ме јаде некоја џукела ,јадев и седнав да пишувам во дневникот иако имам за учење и си седам ич гајле си немам очигледно.Кој ќе иде на скул од утре пак
. ...прв ден Велигден,а јас 10000 км од дома..гледам слики од сите мои најблиски на фб како го поминуваат овој наш голем празник,мотам филм како би било да сум дома сега,како би ја украсила,масата,спремила убави јадења и слатки за мојата фамилија,би пречекувала гости.би била среќна,пресреќна...е па ништо,една длабока воздишка,и одам понатаму...не можиме се да имаме и кога сакаме...
станав кај 10 20, јадев,шетнав со другарки,па учев историја, па играв во двор со кучето,и сега и помагам малце на мајка ми во чистењето , па после ќе вежбам,па на гости и така....
denes Mi e katastrofa denot cel Sat cekam vo vozot i pokasno Ke stignam doma a Na Kurs SumZa Sat i pol a i imam rabota doma ufff denes denot
Денес сум уморна.Денес ми е тешко,пак.Денес повторно си ветив дека ќе биде добро.Денес се надевав,а се разочарав.
3 дена помина од денот ... и повеќе од 3 се ама мене срцево никако не може да ми се смири а никако неможам да заборавам на зборовите кои ми ги кажаа... се надевам дека ке се свестат домашните на време пред да е прекасно ,,, но секој си одговара за своите нешта
денес прекрасно, да не кажам волшебно ... бев на шопинг за прв-пат купував облека за мојто бебенце кое е на пат кон овој свет... тоа е толку убавоооо чувство што немам доволно зборови за да ја искажам оваа радост. дај боже секоја девојка (жена) да ја почувствува оваа среќа
Денес станав во 4 и пол за на работа бев до 2и 30 после дома си се капев си направив за јадење јадев и сега си лежам и на фб и фемина сум денес многу работев абе вредна женска сум
Денес сум многу среќна... Си купив нов телефон... Sony Xperia Tipo црн.. ... I love Sony Xperia Tipo ...
Денес, за прв пат во животов извадив заб. Јас, му вадев заб на татко ми. И е голем чекор за мене, сепак прв пат, а и затоа што мислев дека ќе ми биде најнеомилен дел од работата, ама воопшто не е така, испадна најинтересно до сега. :geek: