Таман седнав да учам повторно се ми се руши.Јас не сум јас ако имам концентрација. Неможам две реченици да ги научам од шо ми лета мозоков,и проклето се нервирам.Немам воопшто мир во себе.
Tипично понеделнички ,оние што си се жалат пак истото го правеа ,гужвите посебно нервираа,сите полека го очекуваме студот и предновогодишната атмосвера ..Во принцип убаво поминат ден без црни дамки ..
Денес, заврна снег и од толку шо ми врнеше,планирав да клам ланци на мониторот, за секој случај, да не се утепам да скршам некоја глава (ко демек 3 глави имам :geek: )
Денес станав во 5.30 утро поспано,едвај се довлечкав до купатило,изладено го испив кафето,до печката се облекував,брзајки се нашминкав,излегов на студот,срека во автобусот ми беше топло патував сто километри до моето работно место си праев муабет со колега и не дремнав по пат ни пет минути. Денес сум мрзоволна не ми се работи не ми се излегува на ладното да пушам цигара,не ми се јаде едноставно ми се спие.Ке припаднам до 16ч и 30м толку ми трае работното време,а нема услови никаде да предремам.
Денес до максимум ја исполнив смислата на своето постоење. Буквално цел ден не станав од кревет, освен 2 пати на мочање и еднаш по јадење.