Цел ден се чуствувам некако поспано и мрзеливи изгледа од што сум уморна бидејќи секој ден во 5 станувам полнам вода за да им цел ден бидејќи имаме проблеми со водата и не доаѓа цел ден
... решив да почнам да им давам шанса на луѓето кои се доста поразлични од мене. Посебно на оние за кои со сигурност знам дека се отидени малку во оној кривиот правец. Очекувам чуда да се случат. Сигурно сега многу ќе си речат дека сакам да станам Мајка Тереза . Пихххх-не сакам, немам таква желба. Туку само ќе им пратам честитка со желба за нивно што е можно поскорешно опуштање, разубавување и заљубување. Љубовта прави чуда. Може и да чучнат лично на марула салата со 5-6 чаши узо, очи во очи, до оној кој го гледаат како нивни непријател и да му кажат што ги мачи. Не е страшно воопшто. Ослободете се од тензијата. Само така ќе почнете да привлекувате секси, јаки и паметни како вас, мажишта! Знам дека ви се потребни. На сите ни се. Да не се лажеме.
Неможам да станам од кревет од мускулите што ме болат.. Одвај бев во кино со другарка ми, па гледав Баерн...
Пмс ден.. Моиве дома бегаат ко ѓавол од крст од мене. Што да праам.. ке ми помине за два-три дена. Ај хоуп соу.
Денес треба да дремам над книга и да учам и тоа најглупавите предмети,најдосадните, а колку сакав денов да си го поминам пред компјутер слушајќи музика цел ден...