Денес... На дада и е роденден Ќе ја соберам нешто покасно да части за - лете ми лете, тридесете :geek: tridesete ,ništa neobično
Денес одам кај љубовта... Сигурно затоа денот ми е убав, иако надвор е тмурно, јас со насмевка го прошетав градот
Денес моето расположение е исто ко времето. Еднаш запеам, двапати згрмам. Во емотикони изгледам вака некако: Од сѐ по нешто де
Денес денот уште од сабајлето ми тргна, ама сега како се изнервирав неможам воопшто да се смирам. Ми се расипа пресата за коса, дури и плачев за неа.Па како да не плачам таа е мојата единствена, само таа знае да ме испегла ккао што треба, сега сто пегли од комшии збирам, од другарки да се испеглам.Абе лудило ејј..На ова највеќе се крезирамм, ај оваа сега наредната што ќе ми ја донесат дај боже да ме испегла како што треба, па здравје во вторник ќе си купам нова.
Денес...у продавница, една непозната жена ми вика - девојче, косава твоја е? Викам, моја. Ааа убава, виткана, татко ти многу вртел кога те правел... Покер фејс. Ете тоа денес...и така...