Денес..си се прошетав до населба по сабајлечки ..си дојдов дома и треба да учаммм , крај година се ближи , сите сакаат да те прашат да видат колку знаеш
Денес си поминав најубаво, впрочем мој ден. Насекаде изненадување и итн Неможам да дочекам да дојди утре. Чувствувам дека нема да можам да спијам
Денес сум разнежнета. Преморена. Среќна. Збунета. Јас му готвам јадеа што ќе му се допаднат, а тој оди 2 километри за да ми купи крофна. Денес сфатив дека што и да наравам за него, ке биде премалку, оти секогаш ке заслужува повеќе.
Денес поточно деновиве сум прилично нервозна, при крај со трпението, малку себична и се трудам да си ги контролирам емоциите
Денес станав многу рано и ми се спие, бев на факултет, фала богу ги средив тие работи со семинарските, се на се позитивен ден, само ми фалеше малку сонце за да живнам, ама ај ке биде
Денов ми беше онака океј.Ама почна нешто глава да ме боли,се нервирам вака, за ништо не сум способна,освен да одам во кревет.
Денес,конечно сфатив дека сите сме различни.Постојат оние кој имаат убавина,оние кој имаат пари,потоа постојат оние како мене што имаат една страшна дремка.Од кај ми се закачи
Денес после којзнае колку време ја направив ресана тортата чудо едно небев мрзлива.Сама си честитам што домакинка сум била.
денес... смирувачки попладневен секс со милото... малку подскарани де... славам за 10 титула ЛШ за мојот Реал Мадрид остаток од ден поминат онака без врска цел ден по дома
Денес уште рано наутро се случи вознемирувачки настан. Со тој настан заклучив неколку важни поуки за животот: Секој може да биде во секаква ситуација, но само ако тој така сака . Ако не си бил во некоја ситуација, немој да мислиш дека до крајот на животот нема да бидеш. На тој што му се смееш, еден ден и ти таков ќе бидеш. Не вели НИКОГАШ, затоа што ќе има НЕКОГАШ.