Денес сонував дека сум била бремена и дека кога сум го родила бебето со моја билска другарка сме тражи ли некаде да го оставеме и едно време се наогаме у вц со две познанички и седееме тамо и одедншка една од нив вика знам се јас и јас и викам шо знаеш ма и вика она знам дека си бремена и јас почнав да ја скубам и покажувам и мешето и викам те види не сум бремена а ние со мојата блиска пријателка бевме го скрили и они гледат на тамо и бебето го нема.Ако знае некој нека пиша овоа што значе или па ако знае некој дека знае што значе овоа нека пита и нека пиша.
Денес сабајлечки се осеќав вака. Ама коа ќе размислам, ова можам да го наречам и животна приказна. Као, Thought i had it, but it just sliped.
Денес денот изгледаше како на филм. Се изнатрчав од една до друга институција, шалтери, банки, глупости... 2 пати отидов до друг град и се вратив назад hock: БИТНО завршив работа
Денес си станав во 9 часот, замислете се успав хахах инаку станувамво 8, се размрдав низ дома и до пред малку лежев и гледав фокс лајф
Станав во 11 ипол и одма на миење,мочање и све остало.Ама неможев да се расонам ...Планирам тк да си иседам дома,релаксирачки...За испаѓање не се знае
Денес бев излезена буквално цел ден, бевме со другарките во Црква за празникот св 40 Маченици во прекрасната црква во Битола ,потоа пиевме кафе на добро познатиот Широк сокак си направивме опуштен муабет, си го испивме кафето , и бидејќи не можевме да се донакажеме , разговорот го продолживме во домашна атмосвера, искрено добро ми дојде. Потоа се вратив дома и силноооо го изгушкав внук ми и дури да заспие не го пуштив од раце 2 саати ете таков беше денес мојот ден