Денес станав во 12 незнам зашто.. Љубобта 100 пати е бараше на телефон и ми викаше стани ајдеее ама мене никако не ми се стануваше.. И сега треба да се допакувам дека тргам на одмор вечер... И такаа..
Најубав помин kimey ! Make some Memoires Јас денеска станав рано и работа нешто па после тоа шеткање и тоа би било тоа
^ * memories иначе денес станав во 9..имав гости од 12 до 5 ..после тоа отидов кај дечко ми..па во 8 си дојдов дома
Денес Внук ми не се одделуваше од мене,не можеа да ми го истргаат од раце за да го нахранат ох како ме гушкаше со неговите мали рачиња
Денес сум тотално за никаде, лошо спиев, многу ми е жешко, имам силни болки во пределот на рамото т.е лопатката позади, се плашам да не е нешто поврзано со срцето.... Се на се не убав ден кој едвај чекам да заврши. Некако сум во некоја блага депресија и ми фали некој да си направам добар муабет ама за жал другарките ми се по одмори, по гости.. така да во мометов сум тотално за никаде.
Денес, за чудо се разбудив пред 12, т.е. овие два-три дена станувам порано,со оглед на тоа што поминав неколку ноки кај баба ми, секое утро на уво ми тропаа ѕвечалки, 4 годишниот братучед ужива да ме буди рано наутро кога спијам кај нив,ми пее песни, ми носи играчки,ме тегне,ми шепоти на уво некои негови глупости затоа си добива и од мене малку-така поспана,ама и поспана знам да удрам,нему тоа му е интересно,си се смее, јас удри го,тој смеј си се,јас пак,тој пак и така додека не се разбудам Не се жалам,убаво ми е, голем немирко е ама кој го сака повеке од мене моето жолто пиленце?Никој!
Станав рано ,си направив јако горко кафе и само што го испив стана Внук ми,и после со него си се гушкавме и си ги слушавме неговите песнички
Denes bev da beram pecurki Prv pat vo zivotot, dobro mi dojde prosetkata, rekreacija a bogami ke ima i dosta vkusni veceri. Interesno bese sto prvo pocnav da si gi sobiram tie sto mi se svigjaat edna violetova, zolta, crvena so tocki...se dodeka ne mi kazaa deka tie ne se za jadenje Epa sto da pravam, prv pat odam da beram pecurki.
Денес не сум на работа ,но во 10часот ме фати една желба за работа и си отидов до работното место за да ја средам канцеларијата од документи,останав до 16часот.Заклучок донесов треба уште две саботи да одам за да досредам.Во моментот сум на форумот и остатокот од денот ми е тапа,заникаде.
станав во 7,45..немам некои планови. Така живеам без планови. Од ден за ден. Недела ко недела..стандард..учење, бањање и спремање за факултет и цела работна недела..