Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Денес,после една недела боледување,ќе се потрудам да направам ручек.:rock:

На mami blue, Deemy, JonyBravo и 5 други им се допаѓа ова.
  2. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Мислам.. со убо, со арно, со треп-треп, осмех и :f: .
    :nod:

На BoneMachine, Someonespecial, Deemy и 4 други им се допаѓа ова.
  3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Ќе биде дооолг ден..

На JonyBravo, Bozica1980 и zhap4e им се допаѓа ова.
  4. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.483
    Допаѓања:
    96.982
    Како и секој ден, кафето веќе во рака:coffee:. Убаво сонце, ама срам не срам да кажам, јас сум со џемпер и со ќебе покриена:tmi:. Планови посебни немам, ноќна работа на компјутер ме дотепува:(. Ама, само нека има работа , жалење нема. Приквечерина може да отидам до еден бутик, свадба ќе се тера, па некни како да подзагледав нешто ко за мене таму. Свадбата е во Јуни де, ама јас случајно да не закаснам:rofl:. Дома да ми е, на сигурно]:).
    Ве поздравувам со Norah Jones - Sunrise, не можам да прикачам линк од телефонО.

Нека тече темава, бидете примерни:!:. И ние сме чеда на мајки, нејќеме ли да се муабетиме:D.

На Someonespecial, Deemy, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    И јас по дома се покривам со ќебе..се уште. Ако е надвор топло:| Станов не ми го фаќа сонце:D

На nena2010 и Emy867 им се допаѓа ова.
  6. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.483
    Допаѓања:
    96.982
    Ги гледам луѓето вчера, некни по кратки ракави, боси надвор по дворови... А јас, зимскиот џемпер врз мене(facepalm). Старост ли е, што ли е:worried:. Оти и дедо вика ладно му било:rofl:.

На Someonespecial, Deemy, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Исто, ле. Пред некој ден, сабајлето беше облачно. Мислев... ладно е.Во станов бар е ладно де. Облеков џемпер со кратки ракави и кошула со долги:| Кога излегов надвор,едно спарно..топол бран ме акна(facepalm)Немав време да се враќам да се пресоблечам.Ми се слоши во автобус:D
    Затоа, денеска... и на ова облациве..кратки ракави!:D

На Someonespecial, Deemy, JonyBravo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    2.142
    Денес...
    Го знаете онај моментот кога се спремате за први мај и сабајлето таман шо ке стигнете на дестинацијата ќе ви заврне дожд?
    - Е и јас денес таков „секс“ јадов хаха... тргнувам на долг пат со четврт резервоар со надеж дека ќe полнам некаде на некоја бензинска по пат... али ете.. капачето нејќе да се отвори!!! Моли, коли.. џабе ти е... Наместо некаде по кафиња да одмараш и да кулираш.. ти мајсторисуваш на некој паркинг некаде на +25 :D
    Али имало господ.... среќа шо во контејнериве се фрлаат корисни ствари (жица) па средивме некако :D
    Ептен ми беше мило шо се видов со некои луѓе после 2-3 години.. Онака муабети за старите времениња.. па кој колку успеал во животот, планови за во иднина и тн.. и тн...
    Сеа прилично здробен и истоштен... само туш и кревет ме оправаат!
    Бидете поздравени :)

На mami blue, Lady Phoenix, Someonespecial и 4 други им се допаѓа ова.
  9. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Интересна тема, мал наслов а внатре можеш да кажеш многу нешта.
    Денес имав напорен ден исполнет со многу обврски а настината сум до немај каде. Времево ептен шашаво, внатре ладно надвор топло и само човек треба да прави соблечи се облечи се како некоја баба во клима сум станала ни вака ми се погодува ни онака.
    Аааа да ќе заборавев. Ме сретнува еден тип од оние мегу првите со кои сум водела љубов и ми вели, колку си се разубаела камо среќа шансата на не ми беше искористена. Се насмевнувам шармантно и му велам, секогаш има втора шанса јас и така сум заборавила како и кога се случило тоа.
    Тој ми вели, значи не сум оставил добар впечаток? Велам, ајде не се лути еве ти прилика за да го поправиш впечатокот. И така јас на една тој на друга страна се договоривме за утре во 3 да се видиме. Ех, колку е убаво чувството кога гледаш како измамуваш воздишки кај лугето и како со поглед те голтаат. Егото ми се набилда како жаба.

На JonyBravo, zhap4e и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  10. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    Утрово нели требаше да станам рано, продуктивно да ја зграпчам работната недела.... но што се случува кога имаш пореметен биоритам и одиш на спиење касно..си наместив алармот и го ставив телефонот на масичка, подалеку да ми е за да го слушнам и го исклучам и се разбудам, зошто ми се случува несвесно во спиење да го исклучам скорз и да си продужам даље.... и утрово се будам пола саат пред да ѕвони алармот и викам супер, си го земав телефонот у кревет, ај да си подремам уште малку и пак сум заспала и пак сум го исклучила и не отидов каде што требаше :devil:

A сега светлата точка од денов, си се спремив и така еуфорично си отидов до Југотон по карти за Енрике, па по пат ме дрмаа мисли леле што ако се распродале :D а тоа денес пуштени, и си стигнав и си купив имаше фала богу :) и така цела радосна и раснежнета цел ден како тинејџерка, си го слушам од 11 години и си фантазирав да му одам на концерт и сега после цели 15 години ќе ми се исполни желбата, па во филмови сум цел ден :inlove: ама не ми замерувајте, туку пуштајте среќа да ме изнесе на сцена и да ме пољуби :rofl::rofl::rock:

И тоа е се за Денес...сега уште малку релаксација со кафенце тука, па да читнам книга малку и да се потрудам да го поправам биоритамот, сон ми е да легнувам рано и да го фаќам денот од рано наутро, ама тешко ми оди исполнувањето на сонов :^)

На Lady Phoenix, Emy867, duffi и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.710
    Денес... после напорен ден на факс, идеално решение е понеделничка вечер во која отварам сезона на сладолед и на оние можам да кажам веќе летни, тивки и релаксирачки, освежувачки вечери што едвај ги чекам :mm: Муабет со убаво друштво, ладно нес и мозок на пасење... :coffee:
    А продуктивноста денеска ја одбележувам со уште 70тина страни од книгичево што не можам да го остаам и епизодата од новата сезона на серијава шо ми беше домашна од пред некој ден... обврските можат да почекаат де :lol:
    Убава недела да имате :hug:

На Lady Phoenix, LittleChili, Bozica1980 и 4 други им се допаѓа ова.
  12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Еден ќе се посипеше со вода дур ме зјапаше. Јас пак, ќе отепав еден старец на точак зјапајќи го него. Не дека јас посебна или, тој,нешто нарочито. Само, таков беше Денес. Спурен и шашав. :D
    Денес го почнав и го привршувам со Морисеј. Бар тоа е убавото во оваквите денови - музиката.
    Коа ништо друго не ти оди, удри на весеље. Во крвта си ми е. И,едното и... другото. (а, оно, кому не. сите сме исто џубре:D)
    Договорив средба за утре. Т.е. се согласив. Толку е безнадежна, толку непотребна...
    По зилионити пат пробувам да разбудам нешто што многу веројатно е дека не постои.
    Сине, натјерали су ме:x
    Иначе... сум разумен човек. Денес не ми се глумеше разум.
    Тоа. :beer:

На Ginger^, Lady Phoenix, Deemy и 3 други им се допаѓа ова.
  13. skorpija123

skorpija123 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2011
    Пораки:
    699
    Допаѓања:
    2.624
    Денес, бев на шопинг

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  14. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    2.142
    Денес.. и ја као требаше нешо да се подновам.. али јбг.. уште некое време ќе си шетам батал :D

На elimkd, Deemy и zhap4e им се допаѓа ова.
  15. honey.11

honey.11 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2013
    Пораки:
    520
    Допаѓања:
    973
    si kupiv karta za koncertot na Enrique :dance::dance:

На zhap4e и Deemy им се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Денес е... победа. Изгледа. Не сум сигурна дека разбрав.
    Стануваш порано да се истушираш и, оно, струја нема.
    Таков е... Денес во НЛо-во. Или вода снемува или струја. Бар да те известат,. На време. Да знаеш. Не... залудно да стануваш цел саат порано.
    Денес ќе е уште еден од тие денови - јас нема да знам што сакам да пијам па, ќе го листам и листам менито ќе... зјапам во туѓите чаши и ќе викам: „сакам, сакам...нешто,нешто.. не знам..“ и, ќе ја кривам устата а, Ѓузелот ќе ми зборува за во добро и во лошо.. Ах, колку е тоа убаво! Мхм,мхм! О, да. Нели?! Само уште да одлучам за пијачката. Потоа ќе преминам на реторичкото прашање.
    О, јеа! Струја дојде.:nod:

Се замолува, @Jean-Baptiste да остави печат и на... Денес!

На Ginger^, Deemy, Lady Phoenix и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    ... ќе ја чекам мацата моја да се породи. Веќе не може да се движи, блиску е моментот. Не знам како ќе се снајде, прв пат ќе и’ биде а малолетна е. :( Будалинка моја, 5-6 мачори заведе и само се тепаа низ дворот. Едвај чекам да си ги видам внучињата. Абре лелелелеле :hug::hug::hug: дебело, тромо мое манипулаторче. :sun: Тоа не ни знае дека е трудно, малечкото, којзнае како ќе се изненади кога ќе излезат чудни, пискави суштества од неа.

Ќе ве частам мекици, само да е добра.

Последна измена: 19 април 2016
    На Salome, LittleChili, afrodita26 и 8 други им се допаѓа ова.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    ^^ Мојата, кога и дојде моментот... се качи на кревет кај мене, пошто лежев и, легна ептем погоре, не ко вообичаено на нозете,него ми дојде до брадата (демек, да знам што е работата):) и почна да се напнува.. тоа што јас приметив беше дека, секој пат кога ја трлав по грбчето, ги засилуваше напнувањата...така полесно излегуваа. За последното, петото... немаше сила веќе.:)
    На крајот, ја изеде плацентата:|:D Да не се чудиш ако се случи такво нешто. Последното,т.е претпоследното што се роди..беше и најмало..најпоследно прогледа,најпоследно излезе од кутијата, не се туркаше за јадење, па мораше да го кревам и ставам да цица. Будалетинка беше, ко шилче,ептем минијатурно, ептем. Кога почнаа па друга храна да јадат..стоеше и ги гледаше дургите како јадат, ко да не знаеше што да прави...сите се грабаа,само оно стои и такво ко збунето гледа:D почнав да го кревам на ладилникот да му ставам посебно тањирче со храна, оти му ја земаа дур оно изџвака едно залче. Така се научи да граба и да бега во ходник...почна да се бори за лапачка.:DСфати дека е битно:rofl:
    Ете,денес ден за зборење за мачките.. и вчера ја спомнав.

На Salome, LittleChili, Nausicaa и 6 други им се допаѓа ова.
  19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Душички бе, нема помили и поинтересни животинки. Лани гледав едно напуштено, го подметнав кај мајката од моево ама многу помалечко беше од нејзините па го малтретираа. :( па си го зедов дома, го пораснав со шишенце, и после сите ги тепаше. Мајка ми само што излезе од болница во тој период па мораше да лежи три недели и имаше занимација со душичето. :D Нинџа се викаше... како само се бореше за живот, неверојатно беше да го гледаш... и некој ми го украде од двор. ;( Знам дека беа едни деца од соседството, па бев да го барам низ куќите наоколу ама не го најдов. Тоа и претходната моја маца што ја најдoв во гаража и ја кренав од мртвите (па се викаше Гара - Гарачка) ми се непреболени. Со ова сегашново некако ми беше страв да се приврзувам после тие две трауми и се држев на дистанца, ама најде начин да ми се пикне под кожа.

А гледам @zhap4e дека време ти е да си земеш ново маче. :) Празен е животот без нив.

На LittleChili, Lady Phoenix, Dgirlll и 2 други им се допаѓа ова.
  20. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.995
    Денес.... и е роденден на ќерка ми..полни 6 годинки,мила и убава на мама,кога ли летна времето,како вчера да беше,се сеќавам во детали на се..вчера бебе а денес веќе девојка

На elimkd, Salome, LittleChili и 9 други им се допаѓа ова.