Имавте вие од мене поддршка доволно, дури ќе отидам дотаму што ќе кажам дека да не бев јас може немаше ни да добиете тема
Ајронке во погрешно време ја стави сликата, си требала после ручек. Сега кога ја видов цревата почнаа да ми кркорат, а не иде благо пред спиење.
Ааа не, Џони ни е претседател на movement-от А Бриџитка, баш со поддршката највише пријатно ме изненади како што реков
@IronLady Ајрончеее не е хумано ова еј Ја за денес се одјавувам од темата, не сум толку лоша па со песна ќе ве поздравам... една од омилените мои шо ми се ко за сите генерации
Ме трогна мор да не пукниш. Шо си разнежнето во последно, ајјј. Сигурно и разубаена си, надворешната убаЈна доаѓа од внатрешната. Eве на ако не сијаш.
Денес ќе ми треба треба тон кафе за да се протурка денов. Многу малку спиев.И тие неколку саати што ги спиев, така некако во полусон. А ме чека дооолг ден. Нема да ми е пријатен денов денес ама мора еден ден од неделата и таков да има. Ај да не мрчкам од сабајле, може до после пријатно да ме изненади. Одам да мислам што соодветно да облечам за ова шашаво време.
Денес.. покрај тоа зуењето, убаво беше да се разбудиш в црни мугри. Во друга ситуација, веројатно и хаику ќе напишев. А-м-а, немав кому да му ја пратам песмата во пет по сабајлината а, без да некому го пратиш творението, не е тоa - тоa. Па, реков.. прва резолуција за оваа среда (не дека по нечему битна) е... припрема за моите идни блабетања да направам. Преку жутокљунство се преминува.. некако, ама, преку нетолерантноста кун моите творби..неќе моќи. Ма, какопадане. Спојлер Вистина. Џони е ногу убаФ. Ист како аватарот, дури... (извини што ќе кажам,но..) дури и тро поубав...тро поубав осмех и очи. Патем, јас сум плукната Ирина Шајк+Наоми Кембел+Ева Мендез+уште пар убави моми на кои не ми текнува во моментот. треп-треп!
Денов и хуморот, шаренолики. Ми се глуми малку дрскост и независност( не многу, така,малце повеќе од потребно), аодвнатре и понатаму ранлива и осетлива, онака клише. Како во описов : She takes just like a woman, She makes love just like a woman, And then she aches just like a woman, But she breaks just like a little girl
Денес... денот е прекрасен, барем за сеа.. сонце и пролетни мириси .. милина! Е сеа проблемот е шо ја треба да учам и тоа многу!! ЈБГ некој мора. Жабо не мораше до толку да ме фалиш.. од старт им откриваш дека ги лажиш