Си се изнашетав и со друштвото и со мачорот,и затоа сега ќе си се изнаспијам,за да имам сила и за утре
Денес си изнакажав што ми лежеше на душа.Важно си се олеснав.Ми дојде другарката на гости и се и кажав и ме сфаќа она најдобро,ја сакам премногу и секогаш знае во вистинскиот момент да каже вистинска реченица,а не излитени како што ги добивав од добрите другарки: Ќе помине бе,Ајде бе што се сеќираш,Грд е ...
Си потпевнувам цел ден и едвај чекам да дојде 19h, за да се видам со мачорот,и нормално покасно да шетаме негде
Од банка , до минисрерство ,КОЕ МИНИСТЕРСТВО КАТАСТРОФА .Денес потрошив нерви за цела недела ...ова го нема ниту во Африка .Застарен систем во МК.Исто како и се друго.Ај нема врата која не можам да ја отворам- но добро ке им ја затворам.
Денес како сум се разработила просто на очите не можам да си поверувам ........цел стан сум светнала .... дали како да се извлечам од сутуација пред мојте
Денес е еден од ретките денови кога ме боли главата. И исто се разочарав од личност од која никогаш не ни очекував дека ќе се разочарам.
денес,ми се сруши целиот свет над мојава тупа глава денес ги повредив сите околу мене....денес поубаво би било коа тоа денес не би постоело... денес сакам да умрам денес сакам да ме снемаааа....