Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Денес...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од baguf4e, 16 јули 2010.

1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Денес...пар убави работи оставивме кај тебе. Носталгичар и романтик ко мене...се осеќа ко да напушта животинче некое или људско биќе (чат пат и за нив се позасеќирувам де):D Обеќаем дека ќе свратувам. Мада... знаеш.. еднаш Како се чувствувавте ми беше сé.Заради тоа сé и се вратив,но... јас веќе не сум таа жаба, таа веќе не е таа тема..:rofl::rofl: Но, еве.. се учам (и на овие, стари години..) да бидам по...стабилен полноглавец. Битно ми е да бидам искрена и отворена со тебе. Да ми олесни мене, а тебе да ти натежни.:DНели затоа често и сме искрени и отворени,не?:wasntme::D
    За сега, по ме инспирираш. По си кликаме..јбг-а.:rofl:

:dance::bug:

На anel, duffi, ph.orhideja и 3 други им се допаѓа ова.
  2. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    2.142
    Денес.. и покрај веста за наше младинско катче... јас сеуште сум по влијание на „чепкање по стари рани“ од вчера. Едноставно знам кога и како да згрешам, тоа несомнено. Временцево па дополнително ме тера да мислам и да евоцирам спомени, да се навраќам едно 7-8 години назад. Кој времиња :)
    Одам на кафе... чисто да споделам шо се има мојата крнтија... ќе има заинтересирани знам! :D

На Deemy и zhap4e им се допаѓа ова.
  3. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    Дали е вистина дека денес починал пејачот принц?;( Од овие проклети политики никој ништо не кажа

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    Изгубив (или инвестирав :?: ) цел час утрово гледајќи детски колички, транспортери, и седишта за во кола. И темите на форумов ги прочитав. Па и модел си одбрав. Не сум трудна.:!:
    Ама, мацата почна да се пораѓа, ќе ја биде денес, па можеби за нејзините бебиња имав претчувство. :D

На Bozica1980, Lady Phoenix, Libera и 4 други им се допаѓа ова.
  5. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    2.142
    Денес... Петок.. ниш4о особено. Не пијам алкохол, не се журкам, не излегувам и крај! Ќе глумам карактер!!!

6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Многу муабети за деца во последно време. Здив веќе однемувам ради темата. Да видиме дали и денес ќе е на дневен ред:tmi: Ауч.:rofl:

На Lady Phoenix и LivingGlam им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Денес - некако поразнежена се чувствувам, пеперутки во пупе.

8. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.910
    На Lady Phoenix и zhap4e им се допаѓа ова.
  9. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Денес... се разбудив со надеж. Кој би рекол дека ваков клет меланхоличар би можел да си легне со надеж и утре да се разбуди со надеж.:rofl: Замисли да продолжи ова стање. Ќе треба да си најдам нови фори, нов идентитет:rofl: Нема да сум веќе Blue. Фук!
    Денес сфатив и дека ми е ненормално многу драго што те пронајдов, уствари. Всушност, баш утрово ми текна... ти си моето ново Како се чувствувате? :D
    Со облаците.. полната месечина над глава и ветрот в грб.. таму сме. Сум. Каде треба да бидам.
    af. :nod:

:f:

На Mrs.Bass, IronLady, Bozica1980 и 10 други им се допаѓа ова.
  10. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    2.142
    Денес Жапче ни е во Фазон :D
    Нејсе... Денес малце уморен од сабајле (црногорски) ако пред саат време станав од спиење... И како шо е редот, баба ми како референт за протокол ми брифира кој се јавил шо побарал и каде треба да одам.. Сеа уствари сваќам која „движеча сила“ се бабите и дедовците... нема лабаво со нив, ама ич!! Јас као ќе учев и слично, па викенд е.. може кафе-мафе али кој те прашува, приоритети се во прашање Xd Среќа шо денес е некако тмурно и се спрема да врне дожд.. и ај да не должам многу.. каснам со распоредот.
    Имајте убав ден :D

На Deemy, Libera, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Libera

Libera Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    1.278
    Допаѓања:
    5.908
    Денешниот предизвик ми е a day without negativity. Пазам што зборувам, секоја негативна мисла мудро ја бркам пред да излезе од уста, а на жалењето и критикувањето на другите само премолчувам.

Започнав како и секое утро со листа на 10 работи за кои сум благодарна и тоа некако му даде позитивно темпо на денот. Чудно колку благодарноста носи куп добри нешта со себе, а најзначајно внатрешното чувство на среќа и мир.

[​IMG] [​IMG]
    П.с. Ми фали нешто како катче на позитивноста на форумов.

На Winter Lady, Deemy, JonyBravo и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.349
    Денес си прогласив неработен ден.
    Единствена активност ќе ми биде гледање на саат и кркање Беналгини на секои 8-9 саати, бидејќи party in my uterus ден ми е.

На Waka-waka, Lady Phoenix, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  13. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Denes Barca gi zdrobi Sporting H.I toa bajagi.. 6-0 Barca si e pak vo forma.Se vratija najdobrite!!!!!! VISÇA BARCA!!!

На Svetulkaaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  14. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Денес... сеј си, јај си, трај си.

На Mrs.Bass, Libera, Waka-waka и 4 други им се допаѓа ова.
  15. praski4e

praski4e Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    875
    Допаѓања:
    914
    Денес се чувствувам мрзливо се што и да фатам ми паѓа од раце може дека и времево е некако депресивно цел ден беше вакво и на крај заврна конечно.

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.365
    ДенОВИВЕ, отидов со паметот а и со живците, не знам кога се враќам.:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На Bozica1980 и zhap4e им се допаѓа ова.
  17. JonyBravo

JonyBravo Популарен член

Се зачлени на:
    14 март 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    2.142
    Денес.... се разбудив во страшна нервоза зборувајќи на англиски и „трчајќи“ по автобусот шо ме оставил во некој трговски центар во Будимпешта дури купував патики :D хаххаха
    Тоа е тоа.. нeмој да се смеете !!! :D

На Winter Lady, Someonespecial, Deemy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Deemy

Deemy Популарен член

Се зачлени на:
    21 октомври 2012
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    7.296
    Денес ќе ти се навратам на тебе денес, тука си ветив нешто, тука почна и нешто убаво, ќе ми бидеш потсетник Денес :)

На Someonespecial и zhap4e им се допаѓа ова.
  19. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Денес... и уште милион години да се прераѓаа, одново и одново.. дури и да им беа дадени сите спомени од сите нивни животи, пак ништо не ќе научеа, не ќе разбереа - за себе и за другите. А, оно, јас само колку далеку сум,пак тие. Туку, си имам јас подвижен потсетник за другата страна. И не ми е сеедно на која сум.
    Шупливите ќе си се и утре - такви. И деновите потоа ќе се такви де. Тогаш, чуму грижата, Денес, чуму?! :)
    Кога не знаеш што значи да нема што да загубиш повеќе... среќно паѓање.:hai:
    Меланхолијо, здраво! :D :* Ретроградно..отштиклируваме, м? :nod:
    Редно беше.

На Lady Phoenix, Winter Lady, Ginger^ и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.365
    Најавувам излегување од комфорната ми зона:D
    . Нека биде по космичка желба. :) Нит се опирам нит прсти мешам. А добрите прилики почнав да верувам дека се убаво замаскирани, да не ги препознаеш, си викаш тешка работа те чека..
    Ах..Многу мудра главава, само на сигурност ми мисли. Место на можност.(heidy)

На Winter Lady и zhap4e им се допаѓа ова.