Поспано Понеделнички.. без желба за работа со можни повремени задремувања Веќе го пијам второто кафе од сабајле, have a nice day
Денес.. убаво, сончево е. Некои работи се одолговлекуваат ама, сите патишта водат кон Рим. Сепак. Не сум јас толкав нептунец па да заборавам. Маглишта.. не!
Denes...den za odluka. Ako prifatam se mislam deka ke zazalam,ako ne prifatam pak ke zazalam .. i sea
Денес и деновиве се потсетив дека ме бива. Мора увек да се истрескам добро за сето неваља за одново да дојдам на почеток работава. Сé у круг а задоволството у три лепе на квадрат. У име на Nobody.
Денов е за разговори меѓу таинственоста и дебелите сенки во друштво на вкусот на лубеницата и смоквата.. Опуштен хумор зад несекојдневната сцена...
Сфатив дека нашите гревови не остануваат неплатени. Акција - реакција. Но и покрај се треба цврсто да стоиме на нозе и да се стремиме да бидеме подобри, да се исчистиме од нашите нечисти дела и да не ги повториме...
This little light of mine, I'm gonna let it shine, let it shine, let it shine, let it shine. Што еден зрак сонце и прави на душата, Денес. Се радувам. Оти се менувам. Оти се сменив. За убо, за арно, за неарно... тука сме.
Денес најдовме мало гуштерче дома.Сите спискаа, леле убиј, убиј го. -,,Не'', викам.Го земав и го пуштив во дворот на тревичка.You shall live, мало гуштерче.
Денес дома на моиве им докажав колку вреди мојата присутност и во тага и во радост..да не искушуваат пак да ме изнервираат кога знаат колку сум фина ,слатка ,добра,забавна кога со мене се ок.Иначе ме знаат како разборлива,имплусивна па ги чуди тишинава моја...епа нека