Денес по кој знае кој пат собрав куп навреди и потценувања,се повлеков и без да се одбранам се затворив во себе...
Вака коа ќе видиш, немам големи планови, долгорочни, нит ме тиштат. Неам планови всушност, него у желбите ми е проблемот.
Си рипитам гилти плежр И малку се мразам заради тоа. И уште малце, оти светам од оптимизам кој се таложел .... Само ќе ме стега додатно и безвеза срцето, кога ќе биде не.
Денес сваќам дека животот ми е у некоа 5та сезона од индиски филм и режисерот нема поима што понатаму ...
Ја сум ти, еден вид на транс сеанса. Во исто време, две Јас гледам. Две Јас имам, ако не и повеќе https://d13yacurqjgara.cloudfront.net/users/97602/screenshots/2788136/800x600_dribbble.gif
Денес сум толку полна со енергија , среќна , позитивна , само некој да не ми го расипе расположението.
Денес откачив некого на дрзок начин, се забавувам на форум, се опуштив максимално, заборавив на се што ме нервира.
Заборавена од времето и просторот, прашина фатила целата... ја земам и цела ја носам... ја ставам под туш онака целата закитена... сега и двајцата сме чисти и задоволни... и пак си ја вратив на истото прашливо место.