Нека почива во мир. Многу добро знам како е и јас го загубив мојот херој дедо пред неколлу години и секој ден се повеќе и повеќе ми фали.
Jas vekje nemam nitu eden dedo .. Od strana na roditelite pocinaai.. Koga go zapoznav dedoto na mm , go pocituvav kako da e tatko na moj roditel .. Za zal ne ziveese dolgo ..Drugiot dedo ne mu go ni zapoznav .. Ti blagodaram za socuvstvoto .. Toa mi znaci ... Ne deka ke se namali prazninata ako spodelam ovde , ama sepak ke spodelam so nekoj i mozebi malku od malku ke mi olesni , ke ja spodelam tezinata na dushata ..
Многу добро знам како се чуствуваш боли внатре во душата фали неговото присуство неговата насмевка затоа засекогаш ќе останат во нашите срца и ќе се сеќаваме на сите нивни дела направени за нас. Никогаш нема да се намали празнината али затоа сме тука да си споделиме малце да ни олесни ,неможе ништо да не утеши нивната празнина во срцата. Засекогаш ќе го носам во срцево мојот херој мојот дедо
Денес денот,засега најубав. Секој ден да е ваков. Денес е ден и за Тебе,за семејството и за фамилијата.
Денес станав рано и не правев ништо посебно и сега еве веќе 1 саат се се трудам да се натерам да учам оти веќе ми е смачено од оваа јануарска сесија па после ручек ми е резервирано време за гледање ракомет. Вечерта ќе ја поминам најверојатно со мм.
Денес, сабота... Прв ден од викендот, темен, облечен, јануарски. Додека студот ме згрчува се обвиткувам во топли планови за душа и мисли и си дишам мој воздух. Нека е за добро и за убаво...
Денес ми е најдосадниот ден во годината..не знам како да го исполнам освен да ископам стари теми на форумов или да си легнам кога ќе ди одам дома Барем завршив едно мени
Денес не сум своја... Поспано тело и заматен поглед ја победуваат волјата за психичка активност. Недостатокот на сон ме исклучува од емитување на програмата.
Утринава станав со празнина во душата..мачнина од чувство на нецелосност можда и од ПМС ми се менва расположението на секои пет минути како боја на камелеон денот измина просечно и еве веќе на крај од денот си реков дај расположи се и еве мора комшиите да ми ја слушат прегласната музика..ама барем убава пуштам
Денес очи ми истекоа од книжење, ама затоа на крај следеше одличен шопинг, успеав да се облечам за 500че, на крајот од денов се прашувам како им се исплаќа
Денес беше,помина. Сега почна друг ден. Тој што помина не заврши како што сакав,се умам дали да го почнам како што сакав да заврши претходниот или да си легнам.