Денес се е во знакот на Тоше..кај и да се свртам некоја негова песна. Смени радио станица пак Тоше.. Мислам..ОК..сите го сакавме , ама нормални денови едвај по 3-4 негови песни пуштате а денес... Нема радио за мене денес, ќе го поминам денот гледајќи ги мајсториве кај Скендербег како ништо не работат, само се вртат во круг
Денес чекам да проработи страната на ујп, чекам да почне лото, чекам фудбал, чекам да се стопли бојлерот, го чекам брат ми, чекам чекам чекам....
Sakav da se odmoram. Eve sega sedam i se odmaram i veke mi zdosadi. Neznam sto da pravam so sebe, dosadno e. Toa sto treba da go pravam ne mi se pravi ama i sedenjdvo e nikakvo. Ajde od Mart ke se razdvizam. Znam deka ke mi bide krivo sto vaka go otepuvam vremeto ama ponekogas treba i ovaka.
Za denes imam edno cudo planovi. Treba na vezbanje da odam, da cistam, frizer zakazano i rucek da napravam. Vo meguvreme relaksacija so kniga.
Денес сакам само позитивни луѓе околу мене затоа што ми фали позитивна енергија, не сакам да ме надвладее онаа другата
Денес на работа до 12 саатот си го гледав Федерер, победи во спротивно тешко колешка ми оти таа ми беше најблиску
Denes ke si prodolzam da si cistam za da mi bide spremna kukata za vikend. Ke pojdam do edna bliska prodavnica za garderoba, vezbanje, gotvenje i kniga citanje. E sega treba da pocnam so citanje na materjal od eden program koj go zavrsiv pred nekolku godini. Se zaborava, treba da se povtori. "Sto se mora nie tesko" taka vikase majstorot koj ni renovirase. Sto da mu pravam na ova moe dete, skromno e nejke poklon za rodenden. Bare edna torticka da kupam i buketce ruzi za koga ke stane vo Sabota vo tie 5 min koga ke se vidime da podelime i proslavime. Aj kako saka taka.
Денеска ќе имам гости. Па малку да расчистам низ дома ,да идам до продавница да доземам што ми треба и да си ги пречекам. После пак да расчистам ..направам нешто брзо за јадење и да се истуширам. За понатака ќе си уживам
Денес си создадов придобивка по моја мостра во која пронајдов упатство за одјава за се што е од другата страна на прагот.
Денес сонце и деца. Во комбинација со снег и многу мраз. Внимание од еден рамнодушност од други, ако е темно има време за корекции сеуште...
Денес е денот кога одлучив да почнам пак со работа. Не ме плаши работата Ич. Ме плашат условите за дете и дали ке успеам да се справам. Што со времето кое го поминувавме заедно? Знам дека е за подобро и за нњго и за себе,ама не во секој поглед. Една пријателка,слободно можам така да ја наречам,ми рече : Let it gooooo... Да видиме.
Denes planirav poveke raboti da zavrsam ama po plan ne trgna. Prvo trebase da se zavrsi rabota na zabar. Da mi smeni dve plombi mi stavi edna inekcija. Od inekcijava vo moment me fati zestina, srcebienje i se ispotiv. Aj vodicka, aj ova, aj ona... Toa bese 9:15 sabajle, eve 2:00 popladne seuste mi e zdrveno mestovo. Sto anastetik ke bese? Koja mu bese dozata? Gi odloziv site planovi, cekam da mi dojde podobro.
Денес за прв пат во живот, на мои 38 си видов расипан заб во уста. Сега ме фати паника дека ке ми се " заразат" сите. Бај д веј,бев на работа,два часа. Утре на состанок и од задутре официјален старт. Само здравје. А забите?