Денес ептен ми пукна филмот и повлеков линија... Од утре нов лист и нова среќа...и нови страни за пишување на една поинаква.."приказна". Како успеав да го истуркам тоа од н.год...можам и ова
11 saat uste denov ne pocnal. Zimi ti rucek napraviv i utrinsko rascistuvanje. Plan zakazan godisen pregled, posle toa vezbanje i da cistam dole. Citanje e neodminlivo.
Лесни чекорчиња на малото Бубале. Денес легнувам порано и задоволна. Се надевам на мирна ноќ и убав ден утре.
Ke ima eden den da netreba nesto da napravam? Ke mora da trknam da odnesam edna hartija, moralo licno. Nikogas licno nisto nebaraat e sega im teknalo licno. Kako odednas zimi majka ne se racuna. Zafrkavaat Fala bogu im dojde umot, bar za edna rabota. Sekakvi zbirutini ne ima, nemoze na zimi majka i koga ke te fatat, jazik neznaev, nerazbrav. Epa dobro, dobro, go ispravivme gledas Alo lazovi demneat od site strani
Денес сум на работа и за некое чудо нема многу работа а и минутите некако брзо поминуваат што е топ.Едвај чекам да дојдам дома да си исцедам лимон да си направам фервекс да си се напијам сируп односно од денес почнувам со интензивно оздравување за викендов
Денес сакам @joy1 да ми пише ЛП, затоа што профилот и е заклучен. Те гледам активна, не знаев каде да те повикам. Ако имаш вишак време(ќе разберам и ако немаш) би ти била благодарна ако ми пишеш ЛП
Денес конечно собрав храброст да се регистрирам на Фемина, иако сето ова време бев во фазон, што јас би им кажала нешто толку паметно што они не го знаат, но потоа сватив дека секој човек има што да каже, само тешко е да најдеш неј кој ќе те сослуша и ќе го испочитува ноа што сте го кажале. Јас многу научив од вас, се надевам дека и вие ќе има што да прочитате од мене а јас ќе се трудам она што ќе го напишам да биде паметно и пред се искрено и од срце.
Денес... ми го збиберија! Овој пат for real и to the point. Поштено, на непоштен начин. Но... тражили сте, гледајте. Поштувам. Не ми е ќејф,а-м-а... поштувам, признавам. Заслужено. Сeга извинејте ме, отидов to bleed to death.
Денес решив да ја дочитам книгава. И други книги чекаат ред. 146 страни останати. Што се 146 страни... претходните 127 ги гњавев неколку месеци, но имав и други обврски. Е сега ќе оставам се и ќе ги проголтам овие нанижани букви. Морам денес да дојдам до поуката од оваа книга. Одамна не сум била вака инспирирана од некој нов свет создаден на неколку парчиња хартија.
Денес запамтете го денов, кој знае дали некогаш позагадено ќе биде Инаку денес во неврзан муабет по телефон, така ми плеснаа еден факт што ме здоболе до срце А после тоа па следи она познтото -- Знаеш, без навреда ама ТАКА МИ ДЕЛУВАШ... Да ти навреди ме, па после без навреда
Од никаде па некаде ме надлетува идејата дека освен маска за дишење ќе ми треба и лупа.. Ќе процедувам зборови и воздух и ќе ги регистрирам ПМ честичките низ човечките недостатоци. Кој знае како изгледаат во зголемена варијанта низ дебелината на тоа стакло.
Денес... Хелоу марфи... Кога ќе излезеш расчупана во косата плус полусува, без грам шминка, со дуксер на себе, тогаш сите знајни и незнајни јунаци се појавуваат Те запираат на улица и почнуваат со фалби колку им е убав животот..чиниш се розево им е... И те гледаат така расчупано и си викаат - види ја оваа, сите бродови и потонале, чекај ќе ја дотепаме уште толку... Е така денес.. ми тонеа бродовите. Гајле ми е.. или може ми е, кој знае, не сум сварила се што слушнав ... сеуште
Имав појава со мистериозно потекло, заборавена за мене и уште сум шашардисана и не ми се верува слегов до дуќан таква приоблечена ко за по дома, присобрана во косата, неисчупана..абе природна лепота со син ми бебето и касиерот флертуваше со мене па цела збунета си тргнав да си одам и дотичниот трчаше по мене, сум го заборавила и кусурот Сеуште го имам 'тоа'