Пашканат+благ компир+тиквичка+маслиново масло Не дека ништо не изеде, ама не беше доволно, не сакаше повеќе, па му дадов крушка од Хип. Ах со зеленчуков
Денешното мени: -10:00 - јаболко, портокал и овесни снегулки -12:00 - млеко со плазма За ручек ми е во план да и спремам боранија со морков, карфиол и телешко месо. Ужинка ќе имаме некакво овошје а за вечера тестенини со сирење.
-пашканат, тиквичка и ориз Решив да воведам праска, не ми се чека додека излезат свежи, па проба неколку лажички кашичка на Хип од праска, јаболко и ориз. Ми се налути кога престанав да му давам, бараше уште
Нашето денешно мени: Доручек: Варена тиква и круша Ручек: Црвена леќа, морков, тиквичка, круша и путер Цицање кога сака и колку сака 100мл. вода
Нашето денешно мени: Доручек: Јаболко, банана, праски (од домашен компот) и ц.цимет Ручек: Црвена леќа, ориз, јаболко и путер Цицање кога сака и колку сака 100мл. вода
Од вчера почнав со праска, бидејќи нема свежи мора со купени кашички, така и денес, прво неколку лажички готова кашичка од праска, јаболко и круша, после домашна кашичка исто од јаболко и круша, да не му мешам премногу намирници одеднаш.
Нашето денешно мени: Доручек: Круша, слива, вишни и овесни снегулки Ручек: Палента, жолта боранија, морков, круша и путер Цицање кога сака и колку сака 100мл. вода