ubavka milo mi e deka me prepozna eve utrovo slucajno naletav na ovaa strana i reshiv da se registiriram so istiot user sepak toa sum jas iskrena da bidam imav samo edna sograganka koja mi teknuva a sme vo nekolku pati kontaktirale ama imeto mi e drugo... dali si J....? da ne pishuvam celosni iminja pozdrav devojko a zaprimetiv i edno "cupe' se kladam deka e e nasha sogragjanka
Probavme denes prv pat gluten se nadevam dobro ke go prifati Ad mleko i nekolku biskviti lino baby Teleshko,morkov,pashkanat,kompir,brokula ,maslinovo i ako ne mi bendisa ke dodadam kiselo mleko Kasha za dobra nok so jabolko i oriz Glutenot se dava 3 dena isto na utro i posle se prodolzuva so proba na novi vkusovi...? Ili se dava podolg vremenski period..?
Не му се свиѓа. Денес втор ден, вчера му дадов првпат, не ја сака само киноата. Утре ќе му ја дадам со овошје, најверојатно со крушка. Па ќе видам за следен пат со зеленчук ќе пробам ако не му се свиѓа. Иако, мене лично ми се чини дека со кисело млеко би била најдобра Тоа здравје за некја недела ќе пробам. И палентата сакам така со кисело млеко да му ја давам, само чекам прво до Скопје да одам за да му воведам некои работи, меѓу кои и кисело млеко
Појадок: просо и јогурт Ручек: телешко, грашок и кромид Вечера: пире од младо компирче со урда (многу вкусно) ама мојов не го бендиса баш, му беше благо па го расипа со кисело млеко и со сласт си го изеде така.
Појадок: просо и јогурт Ручек: телешко, грашок и кромид Вечера: пире од младо компирче со урда (многу вкусно) ама мојов не го бендиса баш, му беше благо па го расипа со кисело млеко и со сласт си го изеде така.
- kasicka so 150 ml mleko na nestle so 8 zhita - tikvica, kromid, paskanat, crvena lekja, morkov i za prv pat malku domati, i maslinovo maslo - kiselo mleko - banana so mleko
-јаболко,круша,банана -праска и експандиран ориз -телешко со боранија,морков,карфиол и пиперка Секогаш заборавам да пишам дека сд доиме колку сака Денес вечера можеби ке прескокнеме зошто измегу имавме ужина
-киноа и круша, ама не му се свиѓаше, па му дадов готова кашичка од банана и праска -ориз, јаболко и круша
Уште сме бoлни едвaј јaде Бaнaнa+Јaбoлкo прoсo+кoкoсoвo Телешкo baby beef+тиквицa +мoркoв+кaрфиoл+крoмид +м.мaслo