Конечно да имам што да напишам во темава -авокадо и јаболко -киноа и благ компир, ама не му се допадна па јадеше јаболко и круша (готова кашичка) Не ми е битно ова, колку што ми е битно дека почна млекце повеќе да пие, по 120мл и по 140мл Тешко некое запче е ова.
Доење кога сака, колку сака Појадок: банана и авокадо Ручек: боранија (прв ден) со компир, морков и телешко месо Вечера: овесни снегулки со кефир
Доручек: тиква и банана; Ручек: телешко, кромид, малце батат, патлиџан и путерче; Вечера: гриз со Ад и рендано јаболко.
Готов кефир, за жал уште ја немам габата. Намерно купив прво да го проба за да знам ако го сака да барам габа.
Имам домашни од компот,исто имам и замрзнати... ама замрзнатите не ми прават ќеф ич,можеш и суви и такви имам користено неколку пати...
Јас немам воведено кајсии, а ни праски. За жал немам замрзнато а ни компот не направив, а лани овој период бевме само на доење и ете не стигна да проба. Готови кашички не сакав да му купувам. Сувите се воведуваат по воведени свежи. Ќе причекам, уште малку ќе излезат па ќе крка синко. Имам убава кајсија во двор.
Majki kromid kakov davate mlad, zelenite perca ili beloto, go obaruvate ili kako? inaku 8meseci sme nie i nikako da prifati zelencuk, a i ovosjeto ne go mnogu saka;na cice sme poveke Sovet!
Нашето денешно мени: Доручек: Банана, јаболко и јогурт Ручек: Боранија, морков, зелена пиперка, јаболко и путер Вечера: Кисело млеко Цицање кога сака и колку сака 100мл. вода
-печено јаболко,печена тиква и бисквити од хип -каша од кајсија -жолчка со брокула,компир и пашканат -вишна и палента @chocolade ти ја јадеше ли кашичката готова?Јас ги имам со првото пробано готовите на хип од зеленчук ми се мн грозни
Домашен овошен јогурт со Слива и Крушка кокосово Тиквица+просо+baby beef+целер +тркалце морков+кромид+м.масло
-јаболко,просо и банана -слива и ориз -пилешко со тиквица,ориз,млад кромид и лук -нокна каша на хипп И се доиме после работа колку сака
Доручек: Авокадо, крушка, јаболко, вишна и кокосово масло.. ммм преубаво беше но џабе. Кога и да спремам со мерак бебе јаде едвај пола каша @joy1 со зеленчук мислам дека само оваа и ја имам дадено со карфиол. И мене ми беше гадна ама на бебуш и се допадна. Од готовите само морков јаболко не ја сака.