Мени од вчера: просо со круша. За денес планирам компир со тиквица. Иначе се доиме, вода пие колку да се рече дека се напила.
Денес прв пат му дадов крушка, некако многу ми испадна течна и додадов малку банана. Ептен му се услади.
-јаболко,круша,бисквити и кокосово.м -кајсија и банана -пилешко со ориз,блитва,модар патлиџан и кромид -нокна каша
Вишни+пaлентa+сливи+кoкoсoвo мaслo Телешкo+брoкулa+кaрфиoл +целер+мoркoв+крoмид+м.мaслo Јoгурт+oвесни снегулки
Јаболко+кајсии+две суви сливи +пченкарен гриз+кокосово+ц.цимет Коприва+Пашканат+мелен ориз+кромид + целер+м.масло Палента+ад+малку банана
- kuskus+ staven+ kiselo mleko. - boranija+ telesko+ morkov+ tikvica+ celer - banana+2 urmi+ mleko - keksolino+ mleko Denes povece jadese
-слива,банана,јачменови снегулки и ц.цимет -авокадо,круша и кокосово -жолчка со морков,боранија и карфиол -вечера немам смислено уште...
Јaбoлкo+прaскa+кoкoсoвo мaслo Млaд кoмпир+телешкo+дaјкoн+мoркoв+крoмид +м.мaслo Млечен десерт oд Хумaнa
Нашето денешно мени: круша, тиква телешко, боранија, пиперка, кромид, морков јаболко, ориз, АД млеко + цицање кога сака и вода околу 120мл.
Се враќам и јас на темава, периодов не ми беше баш за пишување, ама редовно готвев по 3 оброка дневно и редовно ги фрлав Доење кога сака, колку сака Појадок: банана и круша со малку ц. цимет Ручек: батат со карфиол, малку блитва, млад кромид и телешко (и нормално не сакаше да јаде додека не му ставив и кисело млеко) Вечера: просо со тиквица и кисело млеко
И ние ве дружиме со киселото млеко,кога јадеме зеленчук доручек, вечера ако нема кисело млеко не јадеме и крај...тоа е белки период им е се тешам, додека овошните без проблем ги јадеме...
Kиноа+Круша+Банана+кокосово+ц.цимет Тиквица+карфиол+еден лист блитва+ целер+кромид+две лажици просо+м.масло Хумана ад+Овесни снегулки+две кајсии
Авокадо, јаболко, крушка, просо+ кокосово масло и ручек правев но заврши во канта за ѓубре. Не сакаше да јаде