Доручек: јаболко, вишни, просо, ц.цимет(само 40 гр) Ручек: ориз, пашканат, карфиол, маслиново масло, 60 мл АД млеко, телешко. 125 гр Вечера: гриз, 60мл АД млеко, кокосово. Само 2 лажици изеде :/
И јас се враќам на темава ме немаше некое време затоа што 2-3 лажички со молење не го сметав за оброк за да го напишам, а готвев секој ден по 3 оброка и нормално ги фрлав Денес се врати во нормала Појадок: праска со пола круша и банана Ручек: црвена леќа (прв ден) со компир, пашканат, морков и телешко Вечера: овесни снегулки со јогурт Доење кога сака колку сака
- palenta + spanac+ kiselo mleko - boranija+ brokula+ tikvica+ rukola - ovosen jogurt od jagoda - Grizolino+ plazma
Kиноа+сливи+јаболко+кокосово Портокалов батат+цвекло+зелена пиперка +карфиол+млад кромид+м.масло Овесни+ад+неколку домашни цреши
Вчерашно мени: јаболко, круша и банана. За денес: компир, морков, брокула, тиквица и маслиново масло. Цицање колку што сака.
Таман го пофалив дека почна да јаде и синко пак почна да забушава. Појадокот и ручекот колку толку ги изеде, ама вечерата воопшто не сакаше да ја допре Доење кога сака колку сака Појадок: кајсија, круша и банана Ручек: црвена леќа со малку компир, тиквичка, зелена пиперка и телешко Вечера: палента со урда и јогурт
Вишни+aвoкaдo +мелен oриз+кoкoсoвo Тиквицa+прoсo+брoкулa +мoркoв+јaбoлче+м.мaслo 4 видa експaндирaни житaрици+aд+мaлку бaнaнa
-телешко за проба-2 ден -слива и круша -компир, морков и маслиново масло -млечна овесна кашичка со манго и банана
-јаболко,круша,кајсија и јачменови снегулки -ориз,вишна и кокосово масло -кус кус,жолчка,брокула,пиперка -варен компир и кисело млеко
Вишни+кајсии+цреши+палента+кокосово Млад компир+телешко+брокула+зелена пиперка +пашканат+млад кромид+м.масло домашен овошен јогурт од цреши со ржани снегулки
4 вида експанидирани житарки потопени во ад +круша+авокадо+кокосово Спанаќ+ориз+морков+кромид+м.масло Палента+кисело млеко
-праска и јаболко -1/8 жолчка, брокула, компир, малсиново масло -ова не поминуваше, па му додадов кисело млеко, па скоро цела ја изеде -овесна млечна кашичка
Киноа+јаболче+круша-кокосово+ц.цимет Боранија+морков+кромид+целер +зелена пиперка+м.масло Јачменови снегулки+ржани+јогурт
Прoсo+сливи +бaнaнa+кoкoсoвo Млaд кoмпир+телешкo +брoкулa+цвеклo+ млaд крoмид+дaјкoн+м.мaслo Нoќнa кaшa Хип
- јаболко, банана, круша, вишни, овесни снегулки и јогурт - телешко, компир, морков, тиквица, кромид и грашок (1ден) Имаат 8ипол месеци, пред некој ден пробавме и трет оброк, едниот нејќеше ич, другиот изеде пола кашичка good night на hipp ама многу лошо пројдовме, со грчеви и на крај поврати така што трет оброк одложувам за понатаму, не се спремни.