Ќе проверам во Дм и во Биокулт ќе ти пишам ако најдам,тогаш не давам ќе барам 100% не сум знаела фала ти за инфо @Jagoda123
-кајсија,банана,ориз -овес,јаболко,круша -цела жолчка,морков ,грашок,компир и маслиново -кус кус,манго,семки од тиква
Тоа од Краш е 20% какао. Јас купив чисто органско мелено какао од Биокосмос, околу 170 - 180 денари беше 100гр. Бидејќи е чисто, доста е јако и по малку се става во кашите па долго трае.. Исто и рогач земав од таму, има сличен вкус на какаото само е поблаго и не толку јако..
Има во БиоКулт (во зрна и мелено), и во БиоКосмос. Цени не знам, ама не е баш евтино, не сум купувала сурово какао, користам на Краш.
Киноа+кајсии+праски+кокосово+ц.цимет Црвена леќа+цвекло+карфиол+млад кромид +целер+морков+м.масло Палента+ домашни вишни+малку јогурт
Палента+вишни+праски+кокосово на крај прелиено со домашен овошен јогурт од домашни цреши... Црвена леќа+зелена пиперка+магдонос+целер +млад кромид+м.масло Ржани снегулки+кисело млеко+неколку кајсии
-вишни,боровница,тиква,цимет -круша,јаболко,банана -пилешко со ориз,морков и тиквица -киноа,јаболко,праска
Банана+круша+4 вида експандирани снегулки+ад Ориз со зеленчук печени во рерна,ориз+брокула+коприва+морков+ млад кромид+зелена пиперка+м.масло Печено јаболко+просо+ц.цимет
Kиноа+банана+јаболко+кокосово Млад компир+телешко+цвекло+млад кромид +магдонос+неколку парчиња тиквица+ карфиол+м.масло Палента+несолена урда
-слива,вишна,круша и јачменови снегулки -тиква,боровница,јаболко и суво гројзе -телешко со ориз,тиквица и кромид -палента со кисело млеко
Мелени посни бисквити+круша+јогурт+кокосово Боранија+млад кромид+зелена пиперка +морков+пашканат+м.масло Ноќна каша Хип
-просо,кајсија,семки од тиква -јаболко,круша,банана -пилешко со компир,боранија и малце цвекло -кус кус со кисело млеко
Домашни кајсии+банана+ палента+кокосово Тиквица+морков+батат+просо +зелена пиперка+млад кромид+м.масло Овесни снегулки потопени во Ад млеко+ц.цимет