Вчера 9+++ Д. Хип каша јаболко,банана и бисквита Р. Телешко, компир,морков,кромид и пиперка В. Хип каша бисквит,млеко и јаболко
Д: банана,кајсија, пола слива Р: телешко+ домат, компир, брокула У: бисквити В: палента со кисело млеко
малку откажани,јас ако е зеленчук оставам за другиот ден во фрижидер овошје не или нешто со месо измешано не.
9+++ Д: боровница, кајсија слива и Круша со житарки Р: телешко месо со спанаќ, морков, кромид и просо В: овошен јогурт
Д. Слива,кајсија и банана Р. Телешко,боранија,лук,кромид,компир и морков В. Хип каша за добра ноќ,бисквит,јаболко и млеко ( од вчера)
Д: киноа, авокадо, јаболко. У:овошен јогурт. Р: мисиркино, морков, батат, брокула и просо. В:хипп инстант каша.
8+ Д: Батат и јаболко Р: Пилешко месо со ориз, спанаќ, бролула, тиквица, лук и 1 лажица кисело млеко В: Палента со урда
@Septemvri @Мариаа. кое време ја давате ужинката? Ние појадуваме во 09:30, ручек во 14:00, вечера во 19:00. Во 12:00 на пладне и во 17:00 заспива со млеко. Знае да грицка лино смоки така неопределено кога ќе ми текне. Ама баш ужинка не знам каде да вметнам
Јас му ја вметнувам помеѓу доручек и ручек. Во 6 цица, во 8 е доручекот па околу 11.30 или 12 е ужинката, па во 14.00 ручек.
Доручек 8 ипол, најдоцна 9, после спиење кај 12 ужинка, во 14 или 14-30 ручек. Само нашите ужинки се количински мали за да може да руча.
П:Круша, банана со Ад У:Чоколино Р:Блитва, компир, морков, кромид, жолчка У:Лино флипс В:Хип ноќна каша од јаболко и житарки