6 ++++++ Д : Јаболко и морков плус од инстант кашата на Холе Р: Спанаќ, ориз, морков, лукче и кисело млеко В:Ад млеко плус цицање кога сака..
11+ Д: банана, слива, диња У: бисквити Р: телешко со компир, морков, пиперка, тиквичка + лебче У: кисело млеко В: крема со банана и какао ќе биде
10+ Д:Палента,суви сливи, брусница и кокос У:Јогурт Р:Јуфки со сос(Јогурт, брокула, морков и лук) У:Смоква В:Гриз, јаболко и бисквити
Може малку офф ќе бидам од темата, стално ве читам дека давате јуфки и тарана, ако може да ми кажете од каде ги земате и какви (дали има без јајца)? Имам домашни, но се со јајца и затоа несмеам да ги давам сеуште 9+ сме и имам воведено само жолчка. Благодарам
Во готвач на пареа ги ставам брокула, морков и лук и потоа во блендер и додавам малку јогурт. Да сува брусница една мала лажичка.
7 + Вчера Д: Банана и диња Р: Батат, пашканат, тиквица, јунешко, лук и кромид В: инстант каша од пченка и тапиока Д:Слива и круша Р: Морков, пашканат, тиквица и карфиол В: Инстант каша од пченка и тапиока
11+ Д: банана, смоква, праска Р: пилешко со компир, морков , пиперка У: павлака и леб В: бисквити со млеко
7 ++ Вчера Д: Слива, морков, банана плус инстант кашата на Холе Р:Батат, морковче, пашканат, кромид, лук и јунешко В: Инстант каша од пченка и тапиока Денес Д: Банана и вишна Р: Компир, морковче, тиквица В: Инстант каша од пченка и тапиока
7 ++ Д: Јаболко, морков, банана плуд инстант кашата на Холе Р: Брокула, морков, тиквица В: Ад млеко Д: Тиква и јаболко Р: Батат, тиква, морков, пашканат, кромид и Јунешко В: Ад млеко или од кашата на Холе ќе видиме изгледа не е многу гладен немам воведено ноќна каша, само Ад. Млеко во 21 часот
Jas malku off osven trite obroci mleko ad mu davas kolku kolicinski ili cica kolku pati.Jas se mislam kako malju da mu e 3 obroci 200 ml ad i 3 do 4 pati cica vo tekot na 24 casa ( sega koga napisav pa mislam i da mozebi ne e malku haa majka).