10 meseci dorucek mango ananas griz uzina mandarina rucek lazanja gotova kasicka uzina smoki vecera instant kasa oves borovinka i malina
н Ние пробавме јапонско јаболко и сок од мандарина и калинка. Ми рекоа да почнам со цитрусни, скоро 10 сме.
Јас имам неколку рецепти зачувано..благи или солени ? А и можиш во зависност од тоа што имаш воведено да додаваш/одземаш Спојлер: Рецепти
Кажав јас имам тетратка само за рецепти купено @0ли се зафркаваше дека нема да имам време за домашна да напишам ама еве си најдувам време Уште да ги препишам во тетратката оти сега за сега имам само за скриншот време
Незнам дали има тема бебешки рецепти па затоа тука пак да прашам. Некој да не знае рецепти за со мелено мисиркино за 10 +?
Компир, јаболко, мисиркино; Ориз, тиква, тиквица, мисиркино; Компир, пченка, мисиркино... Сите комбинации се вкусни. Моите го сакаат многу.
Од каде земате мисиркино во Скопје? Не сум му дала уште од шубе да не е како пилешкото со хормони, или нема врска?
10 + Д: Банана,јапонско јаболко,капинки и просо Ужина: Смоки Лино, сок од калинка Р: Спанаќ,сладок компир,тиква,јаболко и малку путер В:Корнелино
Просо,брокула,мисиркино и м.масло Леќа(посебно сварена) пиперка,кромид,мисиркино (динстано на вода) и м.масло Тиква,морков,пашканат(кромид или праз) мисиркино, м.масло Мисиркино месо, компир,јаболко, кромид,лук м.масло Спојлер: Рецепт
Ми помина времето за редактирање па тука ќе пишам..видов дека рецепти бараш.. Обично сите рецепти со мелено месо што ги имам запишано се динста меленото со вода заедно со кромид,лук,пиперка, праз зависи што има во рецептот, а башка се варат останатите зеленчуци компир,мпрков,брокула,боранија,црвена леќа и т.н па се мешаат заедно и на крај се додава м.масло @LUCI 99