10+ Д.Кифличка+свежи малини Р.Печена риба со батат+брокула на пареа У.Шмукалче на Холе со боровинки В.Мус од 1/4 авокадо,пола банана,2 бисквити и една голема Л. цврст јогурт.Блендирано мазно.Многу вкусно,и јас тоа вечерав,само си додадов какао.
На Холе Оли,само тие се без шеќер.Имам и на Хип,маж ми купил без да види дека содржат шеќер.Пишува дека има ептен малку за да бидат ровки,и навистина се,но би и дала тек накај годинка.
Се откажав од барање бисквити без шеќер, знам дека ти не даваш со шеќер и затоа прашав. Баш ќе ги ѕирнам, фала.
9++ Д: Просо и кајсија Р: Мисиркино,компир,морков,лук,кромид и маслиново У: Беби сутлијаш со банана и јаболко В: Палента и сирење
6м Д:просо со јаболко и круша Р: компир, морков, пашканат Д:рижолино со слива Р:просо карфиол, тиквичка, брокула
9++ Д: Тиква и јаболко Р: Ориз,жолчка,блитва,морков,брокула,кромид и маслиново Десерт: Малку банана В: Компир и сирење
Д.Шмукалче Холе од кајсија,и малку леб со авокадо и кашкавал. Р.Макарони од спелта со брокула грашок и морков,варени заедно 9-10 мин. У.Бисквитче и 1/4 киви В.Ноќна на Нестле со круша и јаболко
Девојки пишете ми идеи за вечера ние аме 7+++ и вечерата обично ни е хип инстант ночна каша или овес и бисквити но еве веке 5 дена не ги сака веќе дури се гади кога ке ги проба.Јаде палента и пробавме кисело млеко без шроблем јаде ама кога ги измешав двете првата лажичка ја изеде а вгората направи фаца на блак каде да го бњуцнам оваа
9+ Д: Овесни снегулки без глутен, круша, слива, тестенини од наут (1 ден) Р: батат, телешко, морков, брокула, кромид, пашканат, МР В: некоја житарка и ад
8+ Д:палента со кисело млеко и сирење Р: телешко,компир,морков,целер, кромид,мм. В: овес во зрно ( ги варев 2 h) со банана
8++ Д:овес со јаболко, манго, кокосово масло У:овошен јогурт на Хумана до банана Р:телешко, блитва, кромид, морков, компир, мм У:cheesecake В:ќе биде лобело со ад
Д.Овесна јаша со јаболка и јагоди Р.Омлет со спанаќ и шери домати со малце лебче+авокадо У.Крушка тенки листови В.Палента со лажиче грчки јогурт