Кас поштп давам без глутен тие се без шекер... Другите се со млеко а ми јви алергија на млеко не давам и не сум забележила
Кас поштп давам без глутен тие се без шекер... Другите се со млеко а ми јвиалергија на млеко не давам и не сум забележила
Лобело се без глутен, но имаат шеќер, не се без. Може да видиш на кутијата кај јаглехидратите колкава количина имаат шеќер.
8+ Д:пчениченгриз со цреши Р:спанаќ, пашканат,морков,јаболко со палента У:овошно шмукалче на хип со манго(1ден) В:овес во зрно со АД и тиква
Да,за во Мкд прашувам јас си останав овде А во Мкд ништо да се немало . Па и бисквити ќе треба да порачувам. И масло од репка. И Веледа....све
Масло од репка може од Фила во стаклена амбалажа. Јас такво земав, ми рекоа дека е океј за бебе. Но нутриционист ми рече маслиново и масло од лен се подобри од репка, ама дека може да мешам чисто за диверзитет.
8++ Д:Хипп инстант каша со пченка и овошје У:5 лино смоки и јогурт Р:кус кус со пилешко на Холле(220 гр изедени) В:Хипп ноќна со бисквити Од 7 ипол кога цицаше дури во 17 и 20 побара пак
9++ Д: просо, јаболко, слива, авокадо (1 ден) Р: компир, телешко, морков, тиквичка, кромид, МР В: 3 житарки инстант, ад
7++++ Д: Инстант бисквити каша Р: Пилешко, ориз, морков и грашок (готова, омилена ни е) В: Овесна, инстант каша со малина и јагода.
8+ Д: Американски палачинки со банана, јајце и овес потопени во кисело млеко Р: Пилешко со брокула, компир и морков В: Гриз со ад и авокадо Д: Просо со кајсија , круша и јаболко Р: Болоњезе макарони В: Авокадо и топчиња од палента
10++ Д.Овошен јогурт+парче интегрален двопек У.Шмукалче(јаболко ванила) Р.Шпагети со доматен сос и моцарела В.Американски палачинки(смеса од чаша брашно,чаша млеко и едно јајце)
9+++ Д: Просо,бисквита и слива Р: Леќа,телешко,морков,малку компир,кромид и маслиново У: Банана со малку гриз В: Супа со фиде,морков,брокула,лепче