Јас пробав еднаш ваква да му дадам не ја сакаше баш.Инаку треба малку да се затоплат пред да му се даде на бебе и може овошје да се стави
8+++ Д:мусли на Холле со круша У:chesecake Р:тиква, тиквичка, кромид, 3 житарки на Холле и мм У:пудинг на Nestle В:пола ноќна кашичка со јаболки и бисквити на Хипп Д:палента,банана,вишни и км У:5 смоки и баланс Р:кашичка со телешко на Хипп У:печено јаболко ќе и дадам В:кашата од сношти
10++ Д.Овесни колачи со банана+авокадо Р.Телешко,компир,морков,кромид и две три шери домати У.Оризови галети со малина В.Палента со јогурт ке е
Д: Готова каша со манго, нектарина и јаболко Р: Палента со путер и варено јајце В: Гриз со ад и банана
9+++ Д: Житарици со мешано овошје на хипп Р: Ориз,блитва,жолчка,морков,брокула,маслиново У: Банана со малку гриз В: Палента и крем сир
9+++ Д: Кајгана и варени брокули, малку леб У: Авокадо и банана Р: Грашок, компир, морков, кромид, цвекло В: Јачменови снегулки со ад Не ви лудуваат многу бебињата навечер кога им давате овошје? Мојов како добива енергија не можам да го сопрам, жива вода се прави. Еднаш банана му дадов до 23h се бркавме да го заспијам, скокаше и во кревет.
9+ Д: 5 вида житарки со кашичка од слива и круша Р: телешко месо, ориз, морков, кромид, спанаќ В: палента со кисело млеко
Кајгана со жолчка или цело јајце? Немам приметено за овошјето дека му дава премногу енергија,цело време е енергиченама можно е
Кажете ми рецепт за леќа.. Со оглед на то што бебемн пребарува, не прифаќа секакоб вкус.. Нешто што е ептенн вкусно хахах
9+++ Д: Просо, јаболко, авокадо, зрно какао У: Пудинг од тиква и овесни снегулки Р: Телешко месо, компир, морков, кромид, блитва, малку лук В: Јачменови снегулки со ад @prinstongirl2 Јас му давам црвена леќа, обично ја комбинирам со морков, лук, црвена пиперка, малку компир. Зависи твоето кои вкусови ги сака можеш некое месо да додадеш, пашканат, цвекло супер ќе маскира, брокули.
Ќе ја напраам какомнџичка со морков, кромид, лук, компир и неа и ке надробам и лепче.. Па да видиме прво со нај обичното дали ќе помине
Д.Овесни со јаболко и боровинка У.Пола банана и малку леб оти мљацкаше дур јадев јас Р.Мисиркино со кускус и брокула на пареа В.Млечна каша од просо со малце нарендана крушка и какао
8 Д: Инстант овесна каша во комбинација со каша од јаболко, сува слива и сува кајсија. Р: Сладок компир со пола банана В: Шмукалче од јаболко, банана и јагода