7+ Доручек-инстант корн на хип ,со круша и јаболко. Ручек- компирче ,морковче ,телешко месо и кромидче со капка мм. За вечера сме мали
7+++ Д: овесни со круша и пола банана Р:просо со пилешко и к.млеко В: палачинки од овесно брашно Д: омлед од жолчка со спанаќ Р: манџа од сладок компир и телешко В: лепче со к.млеко Д: авокадо банана и јаболко Р: веган пица со тесто од брокула, тиквица и морков со моцарела В: бисквити од хипп со ад млеко
Кога воведе жолчка и к.млеко?? Гледам близу сме со месеците на бебињата, моето е 7++ а јас уште немам воведено, некако рано ми е. И дали јаде парчиња или блендираш?
9++++ Д:семолина на Хипп со банана, малини и км У:смоки лино и Баланс јогурт Р:телешко, макарони, морков, кромид, блитва и мм У:печена јаболка В:ад со бисквити Од 15 и 30 до заспивање се понаша како новороденче само бара да цица
Мојата се гади ако не е убаво изблендирано. Еднаш мн силно ми се закашла и поврати. Сака ептен да и е згмечено и по течно
9++++ Д: Гриз , боровинки,вишни, к.м. Р: Пилешко,лук,1/2кромид, 1/2компир,3 суви кајсии,м.м. У:шмукалче на хип В: палента со моцарела и кисело млеко. Шмукалчето меѓу боровинкие бананата и житарките имало и јагода. Мајка ми не заприметила . И сега сум во страв . Ако има алергиска реакција !?! До сега ништо не пројави.
7++ Доручек Инстант Корн на хип со малку кашичка од сливи исто на хип Ручек Телешко мевце Морковче Компирче и кромидче
Варена е таа јагода,уништени се алергените,слободно давај.Јас 6+ дадов такво шмукалче без да приметам,и им пишав во контакт центарот на Хипп,па ми вратија одма со објаснувањево од погоре Ај да не сум оф топик. 11+++ Д.Р’жано домашно лебче со путер од бадем и рендано јаболко У.Крекер од просо Р.Интегрална паста со грашок и малку кремсир В.Овесни палачинки со боровинка+свежи јагоди