И јас го купувам овој, а најмногу со 10 % масленост има? Мм ми го купил овој со 10, со муабет дека имало и со повеќе масленост.
И сега вие си маправивте муабет за масленоста а мене ме збунивте кое треба да го давам за бебе со 10%,или со 2%
Јас од овој 10% давам . Помаслено побогато на калциум . Ако некоја мајка има друго мислење нека пиши , можда грешам , незнам. Не сакам да давам павлака. Бебе многу сака кисело млеко, па да не и е монотоно во исхраната го земав грч.јогурт .
Немам воведено пченка се уште Ова е хип пченка од тегленце или инстант каша ? 10++ Д: Овес во зрно со боровинки и јогурт Р :Мисиркино ,тиква ,тиквица,млад кромид , м.м. В: Просо со ½ банана .
палента нели имаш дадено? д. Јаболче, суви сливи и кајсии со овес Р. Телешко мевце, компир, брокула, тиква и кромид
Да давам палента, пченкарно брашно е знам. Гледав на хип во тегленца пченка , на тоа мислев . Тоа значи имам воведено . Па да .
Мајки од кој ориз користите ако може да ми кажете? Пишав во соодветна тема но не ми одговори никој. Фала Ви однапред
Или Холе како мелен што е или обичен органски од ДМ. Мојата го јаде само тој на холе ама пробај, ќе го блендирам обичниот
Д. Холе јаболко, банана, праска со 3 житарки Р. Грашак, морков, кромид, батат, карфиол, вода од мевце и пашканат прв ден. Маслиново пред блендање. јас користам био ориз од ДМ. Овој од холе само за овошни кашички.
11++ Д: кускус, јаболко, манго, моцарела (2 ден) Р: компир, жолчка, авокадо, тиквичка, праз, кромид, морков У: круша В: овес со ад или со кисело млеко