7+++ Д: овес, јаболко, цреши, слива Р: ориз, морков, компири некоја зеленчукова на Холе. Сакав да дадам компир со јогурт денес како пире нешто (видов во хрватската група) ама го исплука па дадов готова.
8++ Д: амарант+ цреши(3ден)+ тиква+ јаболко Р: палента+ кисело млеко+ карфиол+ морков+ кромид В: хип бисквитна со кајсија
А пак мајка ми, ми кажуваше дека некогаш не успивала и мене и сестра ми со наполитанка )))) по сите параметри нешто не штима ама ете...и јас за вечера не давам овошје од иста причина како и ти
9+ Д1: кефир со лепче Д2: овесни ж. со овојше, малце какао + цимет У: домашен овошен ј (крушка/кајсија) Р: бејби виф со грашок и ориз У: цреши В: палента со абц сир+ АД
7++++ Вчера Д: просо со кајсија Р: Мисиркино, батат, морков,лук (1ден), пиперка В: Јаболко и просо инстант хип Денес Д: Круша и палента Р: Компир, карфиол, блитва, лук, грашок
9+++ Д: банана и авокадо Р: јунешко со сладок компир У: овошен јогурт В: сутлиач Д: тарана со павлака Р: мисиркино, брокула и компир печено во неутрална павлака У: палачинки од сладок компир В: кифлички со нешто млечно Време ми е да воведам прва ужина да го тргнам ад али шо ќе му давам, не сака воопшто овошје и го ставам во овошен јогурт само да го испие или во смути али не е начин се само тоа само исто па исто
кај секој е различно. Кај првата ќерка немаше никаква реакција. И сега чоколадо да лапне, ќе си легне. Мала внимателност само
7+++ Д: прв пат БЛВ, baby палачинки со намаз од слива Р: телешко, батат, кромид, лукче, карфиол, брокула Едит: Прв пат доручекот без проблем го изеде
Мојата е ококорена до 23ч, па и после полноќ. Нема врска овошјето кај неа, и по бањање е по ококорена. И кога не давав вечера беше, исто и сега, а тоа што го ставам не е количински многу, повеќе е кашата отколку овошјето. 8++ Д: просо+ банана+ јаболко+ жолчка (1/8 ) Р: ориз+ карфиол+ морков+ пашканат+ ММ В: кисело млеко+ кајсија