А колку пати пие ад? Јас нудам 3 пати, ама само еднаш пие како ужина ад, помеѓу доручек и ручек. Ноќе пие малку и пред спиење одвај 30мл. Скоро 9м е.
9++ Д: 4 вида снегулки, банана, цреши, јаболко Р: црвена пиперка, мелено телешко, ориз, кромид, морков, малку блитва и масло В: ќе пробам лебче со јогуртче
полесно е двопек д. Ананас, банана, авокадо кокосово млеко и спелта Р. Блитва, жолчка, ориз, кромид, морков, тиквица и к. Млеко В. Ќе ја копирам Мила - двопек и к. Млеко
9 Д: кајсија, круша, гриз Р: пилешко, пиперка, брокула,тиквица, батат, мм В: и јас ќе копирам со идејава к млеко и леб
Не сум купила, после ќе барам, ама не се притресувам многу затоа што и во градинка даваат двопек, а сигурно не е некој посебен. Ќе го искршам и со јогурт и ќе ручка, тоа мн ми јаде навечер, веројанто ја освежува ладно јогуртче
Супер и ја мислам вака ќе го јаде Има едни пудинзи на Лино што се за од 8м и на Нестле ги има истите. Како што знам на лино ги даваат во к.вода. ги видов ама стои на нив обезмастено млеко што ќе и даваш само калории. Дај и ден два пред градинка дома чисто да проба, ако не носиш дека е алергична на кравјо
11м Д: пица домашна со кашквал, моцарела и кечап сам си ја јадеше Р: лосос со компир и морков У:цреши и палачинка В: ќе смислам нешто млечно
Зошто да не. Јас кога правам кифлички или нешто друго сукано замрзнувам и многу ми се наоѓа дали за доручек или за ужина ако сме излезени поготово. До сега немам замрзнато пројја само ради што и ние ја јадиме и до вечер нема
9м е син ми пие 3 шишиња по 200мл готов оброк. Сега почнувам еден ден ужинка еден ден ад му давам. Не сакам наеднаш да му го прекинам тоа 1 шише затоа така.
Не го мелам. Само оставам да откиснњ во к. Млеко. На ДМ од био делот. не е тоа многу млеко. Јас не би ужинка толку рано.
Знам ама многу накачува по 800гр на месец со ад е така. Да видиме месецов како ќе биде се надевам ќе му се среди килажата.
Мешлак бе дури сега на крај на 8м седна и почна да се исправа..значи на 1г дечиња, знам не се споредува, ама помали се од него. 75цм 10.500 кг транспортер веќе не го збира. Ама од кај мм сите се крупни и високи
мојава соленка би била во споредба со него. Подолга е, а имаше 9кг на 9 месеци. По мене не ти е од ад. Пре е да се намали внес на немлечно, него млечно до 1 год. Ќе стане поактивен и повеќе ќе троши.