Д: просо, урми, какао, мандарина и малку банана Р: компир, тиквица, брокула, пилешко, лук и маслиново В: палента со АД и јаболко
7+++ Д: круша, јаболко, какао и 100% корн. Р: црвена сува пиперка, морков, ориз, брокула, путер. Не сакаше дс јаде. Настрана и ставив едно лажиче кисело млеко и дел од ручеков и кога се навикна на вкусот после си јс изеде цела кашичка.
7 Д: слива, вишни, банана, гриз, цимет, кокосово м. Р: пилешко, батат, морков, пашканат, компир, маслиново
Rucekov blendiran ti e? Sakam i jas suva piperka da i stavam ama se mislam dali ke e dovolno sitno poso ne blendiram
Сега го блендирав а пред неколку дена истиов го пасирав. Не ми ги јадеше оризчињата цели ги плукаше. А знаеш имам проблем со зеленчуков. Овошје нема гајле си јади исто и морковчиња си јади
Вчера Д: гриз и кајсија(кајсијата готова Хип) Р: компир, морков и маслинов Денес Д: круша и слива на babylove Р:ориз, спањак, зел тик и маслинов
7+++ Д: круша, јаболко и овесни снегулки Р: бстат, морков, кромид, тиквица и путер. Замислете не јадеше и и стајв на врв на лажиче јогуртче и после се маф направи.
Д: просо, банана и авокадо Р: телешко динстано со лукче, брокула и морков на переа, се изналапа, и го погодив ручекот а брокула општо многу сака
Зошто? Јас за спанаќот знам само дека не се притоплува. Завчера вечерта палачинки со спанаќ направив за бебе за доручек, немам време од сабајле да спремам нешто покомплицирано.