Еве го рецептот https://www.instagram.com/reel/ChwkucFJrX3/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Само јас наместо обичен компир ставив батат, едно јајце наместо две, не ставив ич сол, освен палента додадов и малку брашно за да можам да ги обликувам убаво без да ми се распаѓаат и за да излезат повеќе (да јадеме и ние) ставив повеќе парчиња ослиќ
Ах, ништо не сум го научила, такво си е детето, јаде све. Те прочитав сега и во другана тема, немој да се обвинуваш. Ако сака јогурт, да пробаш во ручекот да ставаш јогурт па постепено да намалуваш додека не пројаде без. Или кисело млеко пример, не знам.
Да да, изеде 2 ама јас му давам, сам не сака да пипа храна Прави фацки како да му се гади кога допира
Пууу две од овие ќе частам , ќе давам и јас само да јаде. Одбивам да прифатам дека не знам да готвам, пошто знам! Ова моево ме прави да се сомневам во себе, за лепче зинува одма, ама јас тоа што и правам . 5 пати рерна пуштив вчера да и погодам нешто само да јаде она ми затвара уста. Овие викендов ќе ги тестирам.
Овие да ги направиш и да ги пробаш, нема да се сомневаш во себе, ептен се вкусни. Можеш некој зачин да додадеш, пример оригано и куркума Дај боже и бебе да излапка бар едно, држам среќа па кажи како сте прошле
Majki kako vovedovte mlecni proizvodi? So sto pocnavte? Jogurt, k.mleko ili… i kakvi kupuvate? Nie sme 7m i sega ke i voveduvam mlecni
Јас со кисело млеко битолско на 7м, па јогурт бучен козјак на 8м, па несолен путер исто на 8м и на крај павлака дури сега на 11м. Он топик Д: киноа, банана, праска и ц. цимет Р: шпагети со сос од телешко, патлиџан, тиквица, кромид, оригано и босилек В: палента со кисело млеко во план
Со грчки јогурт 10%мм, па кисело млеко битолско, па путер. Инаку путерот на президент несолениот има исто толку сол како оној германскиот од стокомак ние што го јадеме, џабе барав насекаде на президент, мизерии, ubsalted со 0.03г сол. Сеа ќе дадам Моцарела, јогурт дадов на бучен козјак, таков си јадеме.
9+++ Д: Овесни снегулки со праска и урми У: Остаток од доручекот Р: Батат, брокула, леќа, домат, пиперка и маслиново масло У: Доење В: Multi grain од хип со банана
Od koga pocnavte so davanje dva obroci i ako moze da mi dadete idei za pojadok i eucok kako i raspored za eden cel den so doenje/ AD mleko .
Д: Киноа со јаболка круша и кокосово Р: Ориз (прв пат од тој за возрасни ) спанаќ жолчка кис. млеко В: Ноќна на хип
Леона 10 +++ 7:00 ад 180 мл 9:30 банана,кајсија,бисквит,круша 12:00 150 млеко 14:00 овошен јогурт 17:00 телешко со морков и пченка 21:00 мл млеко ад