Имам земено и од Веро ама од месара Поповски исто земам дека ми е во близина, за пилешко пробувам да најдам домашно ама изгледа со кашичките на Холе ќе останеме. Ми рекоа мисиркино, телешко, јагнешко па дури и зајак од кај најдам од таму, ама пиле да е барем домашно или органско зароа што е со најмногу хормони
8 месеци Д: каша 3 житарки на Холе и јаболко Р: жолчка, тиква, пашканат и карфиол В: ноќна кашичка на хипп
8 месеци Д: овес со кашичка круша на бејбилов Р: тиквица и пашканат со кашичка телешко, пченка и морков на хипп В: бисквити каша на хипп
Avokado banana oves i krusa pred nekoj den, mene ne mi se dopadna, ama bebko cela ja izel. Davam cottage i jas, i mocarela. No ke pocnam i obicno sirenje da odsoluvam. Zdravje radovo zemame nie, vo voda obicna da postoi, probuvam ako ne e soleno-moze.
Majki dajte idei so sto zelencuk da kombiniram mlecni proizvodi a da ima i zitarka za tie naj nemam ideja
8 месеци Д: семолина со кашичка круша на бејбилов Р: телешко, грашок, тиквица и многу малку сладок компир В: просо со јаболко
Za dorucek. Sega vidov deka za rucek e muabetot Za rucek so sladok kompir davav na pocetokot koga imase mal broj na namirnici vovedeno. A vo posledno vreme se za dorucek go davam.
Некако и повеќе оди со овошје и јас сè така го давам, бебо го обожава со овес и јаболко. А солена гледам спанаќ тестенини авокадо или нешто со јајце @Secret-Angel7 пример јајце авокадо, кромид и домат? Ова второво како за нас што би јадела само ова во каша варијанта хаха
Да да, со јајце ептен оди, ама 7 месеци, уште немам воведено. Му направив авокадо во комбо со сладок компир и тиквичка, маф ја направи
Cattage ma olimpys zedov,a mocarela ne sum. Od koja davas i kolkavo e bebeto. Tuka negde sme prethodno bevme po dr grupi nie sme 8++
Mojov 9+++ e. Inace od Kam taa mocarela civa i da e. Sega posledno od Ramstor zemav ama ic ne vidov brend