Уште немам цреши дадено ама вишна смрзната да, ќе гледам се што можам од тие црвените овошја да дадам по неколку пати барем макар и смрзнати, нигде не наоѓам свежо сега искрено.
9++ Д: 7 житарки каша на дм Био со кашичка круша и слива на бејбилов Р: мисиркино, ориз, пашканат и брокула В: ноќна каша на хипп
Менито за денес му беше цел ден млеко зошто ми надојде премногу многу ме болес градите имав грутки. Синко све тоа исцица ми олесна.
Баш така Јас се заборавив со сок од јаболко испив можеби 2 литри дали од тоа ми се наполнија толку градите стварно не знам, се исплашив од мастит, ама мојот буцко тоа све среди ги разби сите грутки Денес само доручек му дадов и тоа пробуваме глутен, wish me luck! 6++ Д: гриз (воведувам глутен) со печено јаболко
Од 8 несеци почнав со таквите овошја, единствено јагода немам дадено од тие па и таа изгледа смрзната ќе ја дадам
Јас до два дена имак давано а повеќе ми е шубе. А мислам по правило до 3 дена од отварањето сњ млечните продукти треба да се искористат. Ама млекото пример недела време некогаш го користиме. Денес Д Овесни палачинки со банана и шмукалче Р Кашата од вчера со батат и телешко и обид со плескавици од батат неуспешен В Ноќна на хип со јаболка и житарки Предлог за вечера за бебе шо не сака млечно скоро ништо освен кашите со ад. На доење сме... И кој јогурт кисело млеко е понеутрален шо може ќе го прифати? Само грчки јаде со банана, со палента не сака со овесни не сака..
Моето исто не сака млечно ништо, грчкиот го јаде исклучиво со овошје еве за вечера со јаболки му го дадов, а кисело млеко ми го прифати (повеќе него другите) на Баланс тоа што е, од Кам го земав.
9++ Д: овес, жолчка и банана Р: кашичка пилешко, сладок компир и морков на дм Био В: семолина, јаболко и грчки јогурт
Мами предложете рецепти за палачинки ама без јајце или пак само со жолчка бидејќи 9 месеци сме а само жолчка имаме воведено