Да и мене ме интересира гледам има на хип ама кај нас изгледа го нема и од кој путер користите? Президент без сол се мислам .. и како ставате??
Monini на акција го земав па траеше 4 месеци дека само за бебе тоа го користев земав сега од тинекс едно друго на акција беше 800ден ама мириса појако. На бебе не му смета фала богу. Еце ова од дм не знам кое е сигурно има некое органско нивно А путер президент без сол @_budaletinka*
Majki vovedov telesko pred 5 dena za da vovedam i zolcka kolku vreme treba da pomine od koga e vovedeno mesoto? I kako ja vovedovte zolckata ? Bebe e 7.5 meseci
Можеш да воведеш зошто не? Јас почнав со 1/4 вторник и 1/4 четврток. Следна недела 1/2 вторник и 1/2 четврток. Па така зголемував по 1/4 на неделно ниво. Давав со леќа,спанаќ, банана и авокадо
10м Д: Киноа со круша и боровинки+ грицкаше банана Р: Телешко батат пашканат и спанаќ каша + парче авокадо В: Планирам јогурт со овесни или трана
12++ Д: мусли со јогурт,праска и ванана Р: мисиркино, боранија со мешан зеленчук и маслиново У: печена тиква В: јаболко,гриз и ад
11+ Д: овес, банана и боровници Р: кашичка пилешко, сладок компир и морков на дм Био У: шмукалче на Холе В: 5 житарки и слива ноќна каша на хипп