Какаото прво го вариш па го додаваш? И кој путер од бадеми го даваш, сакам да му дадам и јас деновиве
7++ Д: овес+шмукалче од хипп со круша,слива,рибизла Р: цвекло, ориз, кромид, лук,морков,тиквица, карфиол,маслиново В: млечна каша од хипп со јаболко,слива,банана
Д: мултигреин со кајсии и круши Р: пилешко, ориз, спанаќ, морков, тиквичка, пашканат В: овесни со јогурт
Може ли да ве замолам да пишувате месеци? Понекогаш барам идеи и многу помага кога има за колку месеци е. Речиси 7 - Д: ориз и слива
7++ Вчера Д: Мултигреин со слива и јаболко Р: Ориз, брокула, морков, тиквица и јаболко В: Просо со кајсија и банана Денес Д: Ориз со банана и круша Р: Телешко, компир, морков и кромид В: Мултигреин со ад, слива и јаболко
11 Вчера: Д:јајце со палента и урда Р: црвена леќа со сладок компир и морков В: семолина Денес: Д: мултигреин со слива и банана Р: грашок, пченка и ориз со телешко В: инстант на хип пченка и овошје
11+ Д: Гриз, слива, јаболко и урми У: Шмукалче Р: Јаболко морков каша (одбиен ручок со боранија..) + банана пола У: неколку смоки В: Хип ноќна со слива
И јас сакав ова да го пишам! А гледаш и јас сум заборавила месеци xD Спојлер Јас и во форум идеи, пишав да модифицираат да има секоја мама кај профилот колку месеци има беба, или у труднички која недела е. Ондак све би било полесно.
Какаото без варење, една лажичка ставам дури се прави гризот и мешам. Путери од јатки само од Леска земам. Немаат утка
11++ вчера Д: во градинка Р: пилешка чорба У: нутрино шмукалче В: гриз, банана, какао, путер од бадем
Фала! Путер од јатки само од Леска земам, предобри се. А искрено за кикирири, мислам дека е подобро после годинка. Јас на големиот накај година ипол дадов, малиот ми е 11м уште не сум му дала...ама тоа бидејќи ми е мене страв Можеби и можеш
11м Д: Овесни со јаболка, круша, банана и малце јогурт од мојата чаша Р: Авокадо, јајце, сирење и малце јогурт и малце леб У: Малце банана и грчки В: Бејби проја
7++ Вчера Д: Ориз со банана и вишна Р: Компир, морков, брокула, целер и грашок В: Житна кашичка на хип со банана и јаболко
Вчера Д: авокадо банана Р: телешко компир тиквичка грашок Денес Д: јаболко круша Р: батат брокула кромид целер (вака ми р план)
Da prasam bebevo mi e 7 meseci, dali moze da probam da dadam barem 2-4 lazicki govedsko, telesko meso? Sepak sovet, mene strav mi e seuste... drugo nemame maka... Fala odnapred ♡♡♡
8 ( за 2 дена) Д: мултигреин со кајсии, круши и модри сливи Р: телешко, батат, тиквичка, морков, пашканат В: ноќна каша на ДМ